Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
srušen grad ispod ima dve pećineu gornju pećinu ima po vrtikalu neki prolaz i tu ispadaju kamenje kao da se neko gadja,vani ispod kulu ima dva potoka gde se sastaju i prave reku zove se sastav reka tu je bila vodenica odnela je poplava izmedju potoka gde se sastaju imalo tri kruške ostali su panjevi širina 80-100 cm.ispred pećinu ima stozer kamen .a sa druge strane brda ima pećina ulaz je okrugal kao lopta imalo na plafon okrugli kamen sa dva zaglavka koje je drzalo kamen i oboren jei kada je pao na patos otvorio je bunar sa klesano kamenje tako je klesano kao koplja a bunar je dubok 4 - 5 m. na isti reon ima još jedna pećina od ulaza silaziš niz stepenice i tu ima hodnik itim hodnikom dolaze opet stepenice a pravo postoje dve sobe one su prazne kada sidješ ideš 50m a onda se račvaju tuneli jedan levo a jedan desno tunel je sve zidan sa kamenom od početka dalje ko ima i ko sme .......
Jas um bil veke vo nesto slicno vo Srbija vo nekoi potrupan grad ili hodnici i pesteri jas smeam dali ti smees toa da go pokazes i da dojdes so mene dolu ?
Teme: 36
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Od cetal cesma i od eden drug izvor ja oravat sastav reka tamo e bila i vodenica
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Se je dobro napisano samo pecinu nisam video tamo
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ako imaš plan za ovo pokazaću i dobrodošao...
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja nemam plan ali ja znam sastav reka sum bil tamo i na 7 km je od moje selo a dokument nemam
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
gde se sastaju dva potoka to zovu stanci ili sastav reka,..... ima jedno selo prema crnoj travi zove se sastav reka..
ke dades li toa da se snimi na video ako ima nesto ti zemi si go ?vazi li ?!
Branko,
javi se ppm...Mogu da ti pomognem...
Anunaki
Za mene velis li pp da ti pisam ili koj kazi >?!da nema zabuna ?!