POCITUVANI KOLEGI,
DOKOLKU NEKOJ OD VAS IMA POTREBA OD SORABOTKA VO VRSKA SO POTRAGA PO SKRIENI BOGATSTVA VO MAKEDONIJA SLOBODNO NEKA SE OBRATI KAJ MENE, POSEDUVAM DOBRA APARATURA SKENERI I TRAGACI I DOBRO GI POZNAVAM SITE MESTA I ZNACI VO JUGOZAPADNA MAKEDONIJA. SLOBODNO PISETE AKO NEKOJ IMA POTREBA OD NEKOJ ZNAK ILI MESTO VO OVOJ DEL NA MK.
POZDRAV
Vi pisav privatna poraka. Procitajte.
Teme: 18
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
dali imas mapa za znaci krst vo krug
Imam mnogu tolkuvanja za krst , prati mi slika da vidam prvo.
pozdrav,kolega dali imas nekoe tolkuvanje za krst 10x10 zaokkruzen so krug,i krst 10x10 zaokruzen so elipsa?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
POZZZ DALI IMAS NEKO SOZNANIE ZA VODENICARSKA LASICA I SEDAM TANJIRA ??
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
POZZZ DALI IMAS NEKO SOZNANIE ZA VODENICARSKA LASICA I SEDAM TANJIRA ??
imam potreba od dokument ,i od aparatura skener i tragac,imeno najdeno e srna so skrsena noga, so glava zavrtena da gleda nazad,(srnata kako kles e malce i ostetena od neuku ludge mislat sekade ima pari no toa e toa ,kaj sto e skrsena nogata izvadeni se dve kamcinja (dijamantcinja malecki)sto licno se uveriv so moi oci i bea videni i drzeni vo racete moi,)vo blizina ima klesano IBRIK, i prevrten golem kamen na koj bil kleasano SOFRA, slobodno pisete da sorabotuvame no bez dokument mapa dgabe e se ,kopii i eksperti na usta ima eden kup po svetot a pravite so dokument sportisti malku,pa ako se pronajde nekoj neka pise ce sedneme na masa,e mail <!-- e <a href="mailto:xxxxxxx@yahoo.com">xxxxxxx@yahoo.com</a><!-- e za kontakt pozdrav (privatne poruke)
zdr filpmaknmi imas pisano vo prv por me pasa za trougaonik na koj trougaonik mislis pisimi jas nemozam da pisuvam privatni por uste sum nov tuka pozzz
zdr.kolega dali imas neto za okolinata na STIP.pozdrav