Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imali neko nesto za ova mesta
#11
Nije blizu Studenice,reka Rasina je blizu. Ima tu još znakova. Šta znači slovo M?
Odgovori
#12
Da li niko nezna ili neće da kaže šta znači slovo M?
Odgovori
#13
Despote okaci sliku.....inace za slovo m ne znam nista ali i kako cu kada je svaka svoja hajducka grupa imala neke svoje oznake Smile ali ako okacis sliku mozda se nesto i kaze inace pitaj Kosaca ako ga ima nekada na forum sta bi moglo da bidne to Smile pozdrav
Odgovori
#14
Vrlo rado bih okačio sliku medjutim kad pokušam to da uradim sa mobilnog telefona prijavjuje mi da nisam :uneo telo poruke: što ja neznam šta znači probao sam više mogućnosti i opet isto. Jedino da mi neko ko je raspoložen pošalje broj mobilnog pa da mu putem MMS-a pošaljem sliku da postavi. Inače ima tu još znakova trougao,nož itd. Meni je zanimljivo što ovo slovo M i ono kod Studenice deli jedna planina pa mozda je u pitanju ista hajdučka družina što bi mnogo pomoglo,mada zbog drugih znakova postoji mogućnost i da je Rim u pitanju.
Odgovori
#15
M je potpis popa martina treba da ima i krstic.
Odgovori
#16
Ima kod mene kadijin bunar.
Odgovori
#17
valjda je P.M bilo za popa martina a ne samo m.....usput jeste imalo je i krstic ali samo m....?????
Odgovori
#18
Izgleda da je ovaj pomenuti P.M. bio neka velika evropska zverka cim je vojevao i hajdukovao u krugu od 500km i svuda ostavljao svoje blago i svoje inicijale. 8)
Odgovori
#19
Ja lično mislim da ovo slovo M o kome ja pišem nema nikakve veze sa Pop Martinom čak šta više pitanje je dali je taj lik stvarno postojao jer bio sam prinudjen da jedan deo svog života provedem u Nišu tamo sam upoznao 4 čoveka koji po mom mišljenju imaju dosta znanja a i uspeha u ovom sportu. Nijedan od njih nikad nije spomenuo P.M. Kada sam im pokazao slike ovih znakova rekli su isuviše je opasno nismo zainteresovani.
Odgovori
#20
(25-05-2013, 03:32 PM)despot9 link Piše: Vrlo rado bih okačio sliku medjutim kad pokušam to da uradim sa mobilnog telefona prijavjuje mi da nisam :uneo telo poruke: što ja neznam šta znači probao sam više mogućnosti i opet isto. Jedino da mi neko ko je raspoložen pošalje broj mobilnog pa da mu putem MMS-a pošaljem sliku da postavi. Inače ima tu još znakova trougao,nož itd. Meni je zanimljivo što ovo slovo M i ono kod Studenice deli jedna planina pa mozda je u pitanju ista hajdučka družina što bi mnogo pomoglo,mada zbog drugih znakova postoji mogućnost i da je Rim u pitanju.

Potrebno je da postoji nešto napisano kao tekst, nemoguće je un+baciti samo sliku bez teksta.... sve to piše u uputstvima
http://www.skrivenoblago.com/index.php/t...421.0.html
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)