Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Covecki cerep izraboten od kamenja, na karpa vo ogromni dimenzii
Ova cudo na prirodata kako sto bi reekle nekoi, ili cudo na coveckite sposobnosti kako sto bi rekol jas otkako licno go vidov i slikav mestovo e mosne interesna misterija i siguren sum deka krie nesto. Pa ajde zaedno da otkrieme sto se krie vo pozadinata, dali nekoj mozebi procital ili slusnal za vaka izraboten cerep vo karpa? Dokolku me rpasate kade se naogja, podobro nemojte, zacuvajte gi lokaciskite prasanja za kraj, otkako ke osoznaeme sto se krie .

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Neveruvam da e delo na prirodata no mislam deka e mn opasno mesto no naj erijatno riznica
Odgovori
jel si ga proveril.. vo ocite,ustata  i td . ...za ulaz...
Odgovori
Pa kako da proveri Holivudsku filmsku scenografiju Big Grin
Odgovori
Pa ne e bas holivudska scenografija, a mozebi i e ama nikoj ne slusnal do sega holivud da snimal film tuka na toa mesto. Inace mestoto e vo edol, pokraj reka, mosne tesko pristapno mesto i samo ako se simnes dolu mozes da go vidis, od gore ne se gleda nisto.
Odgovori
(25-04-2013, 10:55 AM)Filipmk link Piše:Pa ne e bas holivudska scenografija, a mozebi i e ama nikoj ne slusnal do sega holivud da snimal film tuka na toa mesto. Inace mestoto e vo edol, pokraj reka, mosne tesko pristapno mesto i samo ako se simnes dolu mozes da go vidis, od gore ne se gleda nisto.
stavi brate,drugi sliki za overenie  da to mesto postoi .
Odgovori
Da nema slika, zosto nema slika, da ima slika stavi uste sliki, ne moze coek nikogas na site da im pogodi. Nema drugi sliki, dovolno e edna, i poveke od dovolno za komentiranje
Odgovori
(25-04-2013, 03:40 PM)Filipmk link Piše:Da nema slika, zosto nema slika, da ima slika stavi uste sliki, ne moze coek nikogas na site da im pogodi. Nema drugi sliki, dovolno e edna, i poveke od dovolno za komentiranje
pa nema bate,posto sigo skinal prema neta i u bg .foroum  bese nas bugarin postavil istata slika ,zato ti rekov stavi jos sliki Smile.poozz .
Odgovori
Mestovo se naogja vo Albanija, pa ti sega sam zakluci kako dosla slikata vo racete na Bugarin i ja postavim vo bugarskiot forum :-)
Odgovori
Ja malo malo pa se javim . Druze , nije u redu da zamlacujete narod sa ovakvim stvarima . Drugo mi se nadamo da pravimo ovamo ozbiljan forum na ovu temu , pa ako ne mozes da vidis sta je novijeg datuma , onda nema sta da trazis ovamo . Lepo rece nas drug gore , ovo je ili deo neke scenografije za film , ili je po meni deo nekog tematskog parka za zabavu . svejedno , NIJE ZA OVAJ FORUM I NIJE DA GA MI KOMENTARISEMO .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)