Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Grotagold,
pcele kao i med simbolicki su vezane za Sunce i za zlato.....med je zlato pcela.Mislim da ste na dobroj lokaciji samo treba da neutralisete cuvare.Pisite na pp.
S postovanjem,
Vudi Alen
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Interesantna tema, dali je mesto blizu dola ili karpe od kamenje, ako je, nije cudno da je ovo istina, a pcele su aktivni i nocu sa sigurnost znam, jos kad su u pitanje vec ako moze se reci dive pcele.
Pod 1: nisi kopao bez veze, imao si signal.
2: pčele čuvaju još nešto osim meda...
znaci dok ne uradis to sta treba,sve ti je djaba,znaci ako ti se pojave medved ili pcele resenje je u medu,znaci treba da odneses med na mesto,i razbira se sveta vodica,i po neku molitvu i treba da zavrsisi posao
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Grota,zanimljivo sto uvek kad odes one napadaju?u redu jednom ali danju,nocu one tu uvek...CUDNO!mislim da si vrlo blizu neceg i da tu nesto postoji.nazalost,nemam nijedan savet da ti dam,jer su to neke druge stvari u pitanju,znaci mislim ne pomaze oblacenje,zastita,mirisanje itd.samo polako,doci ces mozda do odgovora i resenja.tiha voda breg roni...pozdrav
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Grota ,postoji negde jedan zapis koji objasnjava kako je to izvodljivo seti se" Zajci so "