Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ako moze pomoc? Koji je ovo model?
Da li mozda neko zna koji je ovo aparat? Ne pise kako se zove,samo se vidi da je dosta star,pa ako je neko video ili mozda imao ovakav detektor bio bih mu veoma zahvalan ako bi mi rekao o kom aparatu je rec? Hvala unapred  Big Grin :Smile Big Grin

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Ne zna niko?
Odgovori
pogresio si stranu za tako nesto, obrati se strucnjacima na hobidetektorforum.rs ovde najvise ima tragaci za blago.........  8)
Odgovori
Ok. Hvala na savetu  Smile
Odgovori
Timakumminus....kakav to cinizam siris po forumu Big Grin
Odgovori
grotagold da nije tebi mozda poznato koji je ovo detektor?  ;D :o Big Grin
Odgovori
Nazalost nije mada mi neodoljivo lici na jedan sa kojim sam pocinjao negde davnih devedesetih godina ali cisto sumnjam.
Odgovori
Pa da je star,to jeste...i od prilike je tih godina i nabavljen,mada pitanje koliko je i tada bio star  ;D
Odgovori
Mozes li da ga otvoris i da slikas plocicu sa obe strane?Vrlo je moguce da ima neku oznaku na plocici koja ce nam pomoci da ga identifikujemo.
Pozdrav...........fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Groto reko sam da obavestim coveka gde da se obrati Smile mislim nemoj se ljutis  Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)