Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ako moze pomoc? Koji je ovo model?
Evo fixxx,samo izbrisane su oznake sa onih integralnih kola ili kako se zove vec ovo malo crno,sto se i vidi,osmirglao neko,verovatno majstor koji ga je nekada davno i napravio  Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
To je Sniffer xr 7,preteca xr 71-ce,vrlo dobar detektor.Radi li,da li si ga testirao sa tom malom sondom,imas li jos koju sondu uz njega?Cudi me sto je tako upakovan ali plocica je identicna.Evo fotke......
[Slika: sniffer-xr7-pcb.jpg]
Javi nam obavezno kako se ponasa mahina,mene prvog veoma interesuju ti stariji modeli od kojih su nastali danasnji pi detektori.
Pozdrav..................fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Hvala Fixxx...na zalost detektor ne radi,izgorelo mu je neko el.kolo ili tako nesto (ovo crno),ali posto su izbrisani brojevi(oznake) sa njih ne znam koja  treba da se stave umesto njih. Fixxx da li imas mozda semu za Sniffer xr7,ako imas da li bi mogao da je postavis?
Odgovori
Mozes ga poslati meni u Cacak da ga pregledam,pa cu ti reci gde je kvar.Ne mora da znaci da su kola u pitanju.Samo te molim da ga ne pokusavas popraviti sam ako nisi strucan.Pa kad propeva mozemo napraviti i vecu sondu za njega jer takva mahina je prvenstveno namenjena na dubinsku pretragu(a to je moj fax Smile))
Imas vrlo dobar detektor,steta je da lezi dokon.
Javi se na pp da razmenimo podatke ako si zainteresovan,pa da sredimo tog oldtajmera.
Pozdrav........fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
u pitanju je sigurno PI detektor i kao sto kolega kaze to je dobr dubinac sa vecom sondom.
steta je da se ne popravi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)