07-04-2013, 05:59 PM
Iz vaseg iskustva da li postoji neka verovatnoca da se pronadje nesto na ovoj lokaciji ?
manastir je maltene nepoznat iz 13 veka
ima li misljenja o ovome , slike sa terena za koji dan
|
07-04-2013, 05:59 PM
Iz vaseg iskustva da li postoji neka verovatnoca da se pronadje nesto na ovoj lokaciji ?
07-04-2013, 10:49 PM
narode ovo sam ja skiciraco , cisto da docaram teren dok ga ne slikam ...
07-04-2013, 11:44 PM
da li je ovo skica oko manastira lapusnja ili manastira lozica
08-04-2013, 08:30 AM
da da ,tu je oko lapusnja
08-04-2013, 03:41 PM
meni lici na lozicu i za taj deo znam pricu da je neko vec iskopao, a za lapusnju znam da se trazi neka rupa u kojoj su monasi zatrpavali sve sto su imali, moguc svaki vid saradnje
08-04-2013, 10:51 PM
druze pisi u pp ili ovako javno, sve sto znas na tu temu i babske price ,a tu smo relativno blizu tako da je saradnja najlogicnije resenje ... pozdrav
09-04-2013, 11:00 PM
evo ovako ja znam sledece za lozicu kazu da pored crkve ima nekoliko grobova i u jednom od njih je bio cupic, dosao je covek sa mapom odredio pravi grob i cim je digao poklopac groba pojavio se cup, a za lapusnju kaze prica da postoji rupa nedaleko od manastira i u njoj su monasi pred najezdom neprijatelja zakopali sve sto su imali, i sad mnogi traze tu rupu ali koliko znam za sada bez uspeha. sta ti znas o tim predelima
19-04-2013, 11:22 PM
za tu kako ti kazes rupu se vezuje neka prica da je to u stvari neki podzemni tunel , u koji vodi od manastira do sume , e sad za zlato i dragocenosti stvarno ne znam ali po toj prici tunel je oslikan freskama celom svojom duzinom , samo zbog toga vredi traziti
sto se tice lozice , ja sam cuo pricu da su iskopali cup unutar crkvice pored vrata sa desne strane, a postoji i rupa ... Inace u mom placu koji sam kupio u blizini ,bakica od koje sam kupio kaze da su pre par godina dosli ljudi sa nekom masinom , malo trazili i iskopali nesto ... sto se Lapusnje tice imas li nekakav opis za taj tunel, sta se trazi ima li znakova?
20-04-2013, 12:15 PM
ja sad cujem od tebe za taj tunel i te freske, a ti si kupio plac ispod fabrike u potok ili? ovih dana treba da se vidim sa nekim starim covekom pa da vidim da li on zna nesto o tome
02-05-2013, 02:48 PM
da,da ispod fabrike pored reke ...
javi sta kaze starac,pozdrav |
|
|