Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
postavka opisa za srbiju
(05-04-2013, 08:42 PM)grotagold link Piše:Selo Vrmdza.."ŠUPLJA STENA"
Suplja stena (ima li neki malo konkretniji opis), ovih dana idem na taj kraj pa da znam sta da trazim Smile
da pokusam da pronadjem neki znak , pa da vidimo sta dalje , ja sam za svaki vid saradnje . pozdrav
Odgovori
IMAS LI ZA ZA OKOLINU ZAVOJSKOG JEZERA KAO MESTA SARENI KAMIK , BRANISTE ,MODRI POTOK , SKOK ROZNJIVA , VIS , SORLICA ITD...NAVEO SAM VISE MESTA ZATO STO U TIM MESTIMA IMA DOSTA ZNAKOVA
Odgovori
Zdravo Bobane
U tom vasem delu okolina Zavojskog i sela Bela ima dosta opisa.Iznad sela Zavoj postoji kamen i na njemu iskovana kornjaca...KADA OKRENES KAMEN MORA DA IMA ISTI TAKAV ZNAK ISPOD ...SA DRUGE STRANE.
Selo bela udji u reku ...potok i podji njime na gore ...jednog trenutka ces videti na stenu veliki znak "glava od zmije"  ..... Ima tamo mnoog znakova kada uzmognem sve cu ih ispisati.
Sto se tice Supljeg kamena Plan ovako kaze: Da bi znao da si nasao pravi suplji kamen moras se popeti gore na njega...na samom vrhu ...na tom kamenu... ima stangla ...cuskija koja je ukopana ...uvucena u stenu i zamazana i strci nekih 10 cm....Kada pogledas odatle u pravcu odsecenog dela videces pravo dole mesto "crkviste".Ima tamo ukopan krst.........
Odgovori
RAVNA STENA IMA UZIDANE DVE MESINGANE SIPKE A DOLE NIZ LITICU SE VIDI KADA ODATLE POGLEDAS PECINA,,U NJOJ PLOCA STOJI NA TRI KAMENA I TREBA ISPOD DA SE PROVUCES,,,ALI NIKO NECE Smile
Odgovori
zdravo strepnja,imas li nesto za Ohrid i Struga Makedonija pozz
Odgovori
zao mi je nemam, sve sto imam za makedoniju objavljeno je kod znakova za makedoniju
Odgovori
Pozzz. imas li nesto za klisuru,ili kuru cesmu,novo selo,klenje ili oreovac.Sv sela su u okolini Bele Planke. :o
Odgovori
Zdravo  zanima me ako imas nesto za makedonija plackovica a moze i osogovo pozz
Odgovori
Zdravo Strepnja! Vidi iskopaj nešto za Novi Pazar i okolinu? Kao i nazive starih i nepostojećih vodenica. Hvala unapred. Pozdrav svim forumašima.
Odgovori
planinaru
sto imam za makedoniju objavio sam na vasem delu foruma u februaru martu pa pogledaj tqamo
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)