Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makedonija krivopalanacko
u kiselicku reku iskovan pistolj kubura koji nisani u gramadu s kamenje na 35 koraka
od gramadu na levu stranu do reku ima golema ploca i na nju krst
Odgovori
moze slika drugar? i na kolkava visina e kuborot postaven pozz
Odgovori
ja samo imam opise i neznam gde se to nalazi ja sam iz srbije
Odgovori
znaci ovia so kuburata site gi imame zapisite i koj znae dali se tocni za kuborot a dvete sobi vnatre  smok  i 3 kjupa pa da ne se gibaat  a vo drugata vrata dijamanti i koga ja otvoras vratata ima noz na smokot kako stapica ....site gi znaeme ovie drugar nesto sto stvarno postoi nas ni treba a vakvi dokumenti koj znae dali se tocni...a zapisite za bt navistina se tocni i jas mislam deka nekoi koi gi ima zavrseno rabotite od zanimacija gi ima pusteno sega pozz
Odgovori
naci samo do kaj tebe stignaa so zakasnuvanje
pozzz
Odgovori
i toa svrsena rabota pred 20god
Odgovori
zamarate se so gluposti

[tt][/tt]
Odgovori
Gospodine Daniel da cuemo nesto pametno od tebe posto nie se zamarame so gluposti ti do sega ne objavi nesto korisno.
Ako ne ti odgovara temava zamizi i si prodolzi po tvojot pat (sto davas nekomu komentar)
Odgovori
Dali kaj nekoj stignale porano ili pokasno zapisite  toa ne e problem,problemot kaj nas tuka e poveketo sto se pravat "MAJSTORI" znaat se i sesto i na krajot nisto..a za zapisite NEKOGAS mozebi bile tocni ama so tek na vremeto od RAKA na RAKA se prepisuvale i sekoj covek da dodade po edna BUKVA odpoke dovolno e da se napravi uste edna prikazna za toa mesto ili toj znak...
Odgovori
jas vi kazuvam tuka samo prikazni si kazuvate kakov pistol na kiselicka reka vo palanka kakva pestera kakvi dijamanti vie ste se unesele u nekoj film ako sakate da ziveete vo lagi togas zivejte vistinata ne vi se gleda vo oci zasto e bolna poz.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)