Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nemacko zlato
Hebi ga bratac, da si bio na Stolu, ispričali bi smo se naširoko i nadugačko pa i o deda Miliji. Ovako javno..........malo teže.
Odgovori
Znam. Krivo mi je sto nisam mogao da dodjem Zmija je upoznat sa problemom bio sam sprecen zbog deteta . Gledao sam slike sa stola i stvarno mi je krivo ali nadam se da me razumete. A ako je problem javno,mozemo se cuti PP porukama. Hvala na razumevanju. Pozdrav
Odgovori
Evo za poznavaoce istorije jedan istoriski covek koji je vozio ĆIRU i bio je ucesnik u dogadjajima tog vremena,kada se desavale pljacke koje se pominju u istoriji.

[Slika: 2tmd2.jpg]
[Slika: j8mnlv.jpg]
Odgovori
jel zna neko nesto za Dubovac kod kovina,,,letos jedno 15tak puta dolazi ogroman dzip nem.tablice nocu i seta sa laptopom nesto trazi....a ima prica da su nemci tu negde izneli sa broda i zakopali,,,,znam odprilike potez ali nemogu da suzim.
Odgovori
PROŠLE GODINE OD NASELJE PODLIV IZVADJENI SU SANDUCI SA POLUGE PORED STARENEKE PRUGE ŠTO JE NEKADA IŠLA IZ BORA IMA I SVEDOCI  LJUDI NISU MOGLI DA ODU DO SVIJIH KUĆA DOK NISU TO ZAVRŠILI U DVA CRNA DZIPA BEOGRADSKIH REGISTRACIJA TAKO SU PRIČALI MEŠTANI I SVEDOCI TOG DOGADJAJA...
Odgovori
ta prica  u zajecaru svakih 4-5 godine iznova postaje aktuelna da ime necega ima ali lokacija je promeljiva cas je izmedju  zajecara i zvezdana cas izmedju zvezdana i gamzigrada cas izmedju gamzigrada i metovnice i sta je sad tu istina?
Odgovori
istina je tamo negde... Wink
Odgovori
istina da su ga odneli bio sam na licu mesta gde su sadila mašina.....
Odgovori
ja ipak mislim da nemci nisu mogli izneti do poslednjeg grama zlata i verujem da ga ima na par mesta u srbiji zakopanog...ali gde???
Odgovori
pozdrav svima, ja sam iz lukova i raspitivao sam se za te bare ali niko nezna za taj predeo iznad lukova na kome bi po vasoj prici mogli biti grobovi. moze li mala pomoc kako da poznam te grobove da li po gomilama sa kamenjem ili imaju neko drugo obelezje, mislim da mogu nekako da ih nadjem i ko ima plan i spreman je za saradnju mozemo udruzeno da probamo neku akciju
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)