Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okolina na Kumanovo: selo zubovce,klecovce i novoseljane znae li nekoj nesto
Ako ima nekoj sto znae nesto moze da se sorabotue posto imam i ja nesto.pozz
Odgovori
U okolinu znaeli nekoj nesto
PR:  STO      sto ti trazis trebaliti znaci  ili dokumentacija
Ja znam  samo neznam ti sto baras
Odgovori
Gold treba mi nekoja dokumentacija potacno za del novoseljane kude se spojue ss zubovce znaci znam ga mesto tacno kude e kude e imalo tursko rimski naselbe i kude ima naogalista ali moze da se sorabotue posto e u prasanje golema kolicina pa ako znaes nesto okolo dokumentaciju ili znaci ajde da ga resavamo mesto da se dogovaramo.pozz
Odgovori
star rimski manastir se bara vo blizina da ima cesma so 2 zmii
Odgovori
Zborime za isti toj del znaci kaj sto se spojuva novoseljane so zubovce neli orel i na cesmata da ima znaci dve zmii????
Odgovori
(06-03-2013, 06:20 PM)golder link Piše:Zborime za isti toj del znaci kaj sto se spojuva novoseljane so zubovce neli orel i na cesmata da ima znaci dve zmii????
ne znam drugar kade se naojga jas samo baram takvo mesto i treba da ima ploca so natpis ....... vo blizinaako znaes kade e mestoto mozeme da sorabotuvame ako imas slika uste podobro ...pozz
Odgovori
se dogovarame ovie denovi i ideme na mestoto direktno samo mi treba uste nekoe vreme da soberam uste podatoci a znam kade e mestoto.pozzzz
Odgovori
Zdravo Golder 
Dali ja znaes tamu negde vo toj potez SARENA CESMA
Odgovori
ajde da proveram gold pa ke ti pisam ali mislam deka znam za koe mesto zboris sepak ke proveram pa ke ti pisam.pozzz
Odgovori
Zar niko nema nista za novo selo?ja sam iz tog kraja pa mogu da trazim znake i mesta ali sam malo upucen sa tim pa mi treba neka vasa pomoc.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)