Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мењам планове и мапе за књигу "Chasse aux trésors - méthodes et techniques II"
Хвала што си се јавио luda1966!
Знам за те понуде, али, то су странице које су биле активне док је аутор ових књига био жив.
Нажалост, аутор ових књига Dider Audinot је изненада умро пре пар година, и сада те његове интернет странице нико више не ажурира.
Његова породица није заинтересована да настави његова интересовања везана за овај наш хоби, па самим тим није заинтересована
ни за било какве контакте по том питању. Покушао сам са писањем писама на остављене E-mail контакте, али, нико ми живи не одговара
у задње две године.
И даље покушавам да дођем само до ове друге књиге "Chasse aux trésors - méthodes et techniques, Томе II" из 1991. године,
док за прву књигу из 1990. године нисам зинтересован.
Још једном, хвала на јављању и све најбоље из Србије жели ти
Sneshko
Jesi li mozda pogledao na : E- Biblioteka na SkyDrive. Samo moras da se prijavis tj da se logujes , dosta jaka biblioteka.
zoleb!
Хвала ти што си нам скренуо пажњу на овај горе наведени сајт. Стварно, нема шта нема, али, нема оно што ја тражим.
Још једном, хвала најлепше на добронамерности!
Поздрав!
Sneshko
(08-03-2013, 12:45 AM)bravorauch link Piše:Pozdrav Snesko,

Nazalost, ovaj drugar mi je na Malti sada. Trazio sam mu da mi da broj od tog njegovog.... I sad cekam. Uglavnom ako ista budem doznao, na pp ide odmah.

Поздрав bravorauch!
Извињавам се што сам досадан, али..., да ли се твој другар вратио са Малте?
Ако јесте - да ли си успео да сазнаш има ли on горе наведену књигу?
Унапред захвалан за одговор.
Поздрав!
Sneshko
Druze Snesko trazio sam ti  knjigu u celoj  Francuskoj ali je NEMA, gotovo pre ces naci blago u Srbiji nego ovu knjigu u Francuskoj.Josuvek ne odustajem ako nesto bude cujemo se. Pozdrav!
Jedino sto sam nasao je ovaj link ali mora da se plati jbg. pa da se skida http://extratorrent.com/use_s/?q=Chasse%...D0%B5%20II sponzorisan link a i dobio sam opomenu od policije da ne pokusavam jer je zasticeno autorskim pravima(ja probao bez kinte)
(06-06-2013, 11:23 PM)neca link Piše:Druze Snesko trazio sam ti  knjigu u celoj  Francuskoj ali je NEMA, gotovo pre ces naci blago u Srbiji nego ovu knjigu u Francuskoj.Josuvek ne odustajem ako nesto bude cujemo se. Pozdrav!

neca!
Хвала ти најлепше за труд.
Ја не журим никуда, само сам по мало нестрпљив. Молим да ми се због тога не замери!
Надам се да ћеш имати среће и да ћеш успети да уђеш у траг тој (заиста) реткој књизи.
Све најбоље жели ти
Sneshko
(07-06-2013, 01:01 AM)zoleb link Piše:Jedino sto sam nasao je ovaj link ali mora da se plati jbg. pa da se skida http://extratorrent.com/use_s/?q=Chasse%...D0%B5%20II sponzorisan link a i dobio sam opomenu od policije da ne pokusavam jer je zasticeno autorskim pravima(ja probao bez kinte)

zoleb!
Изузетно сам ти захвалан за овај линк!
Покушаћу да видим шта могу да извучем одавде.
Ако нешто успем, наравно, поставићу овде за слободно преузимање.
Још једном, хвала много.
Поздрав и све најбоље жели ти
Sneshko
pozdrav snesko..a koja je sadrzina te knjige..?msm konkretno ima u njoj?

dzoni!
Па, аутор те књиге Dider Audinot је у њој потанко описао како да се у кућној радиности направе разноразни апарати и инструменти за даљинску детекцију, а један део се односи и на подводну детекцију (ако се не варам).
Поздрав!
Sneshko
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)