Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jelasnica kod nisa
pozdrav ja sam iz Nisa. U Jelasnici je bila interesntna Ripaljka moyemo da se prosetamo zajedno sa Nislijama sto ne.
Odgovori
(23-07-2016, 12:10 PM)zuca link Piše: pozdrav ja sam iz Nisa. U Jelasnici je bila interesntna Ripaljka

Mišljenja si da više nije?
Odgovori
mislim da je odradjeno. Mozda gresim ali javno mesto puno ljudi....
Odgovori
Ljude si i sam uočio, jer su uočljivi i iz aviona, hehehe... Prve kuće su na manje od 100 m, a lokacija na ne puna 2 m od magistrale. Turisti, ljubitelji prirode i njima slični organizovani i manje organizovani stižu u talasima. Tako da bi jako voleo da vidim tog junaka koji je to "odradio" a da pri tome uspe da nema tragova ulasku....
Ne znam možda si nekim informacijama bolje snabdeven.  Wink
Odgovori
imam ineormaciju da je to odradio jedan mestanin koji voli ovakve avanture nije red da se imenuje....
Odgovori
Ako je "tako"
Skidaju kapu majstoru preko 3.000 članova našeg foruma!
Ali... Wink
Odgovori
Sve se moze kad se hoce...
Odgovori
Da sve se moze kada se hoce. A da li znas za znak pored samog puta nedaleko od Ripaljke prilicno nisko na steni postoji znak strelica od trave se ne vidi drugi znak
Odgovori
kazi sta ti treba
Odgovori
slike jesu odavljeno postavljene ali za razliku od ripaljke gde je covek pronasao 16 lira i crkve sv arhandjel rimski ima jos mesta koja mogu da se rade. Ja sam iz Nisa i zasigurno znam da su oba mesta odradjena bili smo tamo na izlet. Interesuje me da li je slika kuceta blizu cukljenika odnosno od mesta crkve randjel pa prema ripaljku sa iste strane ripaljke. Ono sto znam znam gde je bila loza kod ripaljku i znam gde je ta stara rovina i put levo to se poklapa sa nekim spisima. e sad kaze ozdol put tri koraka pa malo je neprecizno. Ima li neko malo poblize nesto za ovo mesto da idemo zajedno na izlet.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)