Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anticki lokalitet na Suvoj Planini
Eve nesto interesno Srna klesana gleda negde pisi koj znae kade gleda Srnata samo da znaete ne  e  edna zavisi za koja Srna da ve vidam pisete ako znaete a ja uste ke vi kasam mnogu poz od Himovic i kluc
Odgovori
Jase izvinuvam mosebi malce preteruvam so komentarite moram da gi pisuvam da vi pomagan nesto na nekoj sto ne mue jasno da znae deka sum kluc a ako znae nekoj iliu ima mapa orginal neka pise poz
Odgovori
Ja imam mapu HIMOVICH-u na kozu od srne zatopljena u vosak a bila u kravlji rog. Ja znam da kociju vucu tri konja a srna gleda u lovca. Posto si ti kljuc kazi sta da radim mapu imam a mesto nema. Pozdrav Za popa MARTINA HIMOVICHA LEGENDU
Odgovori
Srna sa skrsenu nogu gleda u veterinara jer je lovac ranio . HIMOVIC pisi ako Znas nesto o tome treba pomoc, a kocija  druga ostala bez konja, konji otisli na pasu. Pisi gde su konji na pasu ili na kladenac na belu vodu , dali na kamen sa P.M  ili ne neznam kazi mi da vidimo kako da resimo.  Jel imas nesto za kvocku sa sedam pileta i osmo jaje mucak ,ako imas kazi ja mapu imam na srninu kozu zalivenu u vosak. MOLIM ZA POMOC POP MARTINE HIMOVICH -u . Hvala
Odgovori
Odlcno citytaxi Samo cu jedno pitajne i necu sve da pisem nekoga da uci kako e orginal        RECIMI STA IMA DO LOVAC I GDE GACA GDE MERI LOVAC
                          I posto imas mapu mora da znas do lovac sta ima veliki poz
Odgovori
Ja cu ti kazem ali ce citaju i ovi provokatori na forum pa ce odjure tamo da uzmu . Mapa kaze da lovac puca sa pusku i nisani da nanisani ali nece da gadja dok ne nanisani da slucajno ne promasi e ako promasi to je veliki promasaj, onda i srna sa skrsenu nogu pobeze i nema sta da ulovi. Zato HIMOVICH LEGENDO PISI ,ako znas a vidim da znas kako da mapu desifrujemo do kraja velike su pare u pitanju to je kljuc uspeha a ti kazi znas li gde je to da odes da slikas ja mapu imam ali necu veliku tajnu da otkrivam ovde su sve provokatori i samo da uzmu sve za sebe. HIMOVIC PISI POZDRAV ZA KLJUC I VELIKU LEGENDU POPA MARTINA HIMOVICA LEGENDU
Odgovori
Veliki pozdrav i svakavi cas ja necu to sam i ja sam i nemam koga drug sam nista ne mogu i hocu da to sve zaedno sredimo, svakavi cas i veliki pozz .

POP MARTIN LEGENDA HIMOVIC          TO MOZE MO SVI ZAEDNO I BRATCSKI POZZ.
Odgovori
SAMO CU DA DVRDIM I GARANTIRAM SVI KASU DA SRNA NOGA JE KRSENA NIJE ONA JE SAMO VITKANU A LOVAC NI KO TACNO POGODIJO JACU MALO DA KASEM STA IMA DO LOVAC IMA PAS I KAKO STOI I STA IMA U LOVAC AKO NEZNATE NIJE BITNO DOVOLNO E MOSEMO KOLIKO VAS IMA SVI ZAEDNO I BRACKI POP MARTIN I LEGENDA OD HIMOVIC I KLUC VELIKI POZ
Odgovori
Bravo HIMOVICH TO JE PRAVO RESENJE. Ti znas tacno sa pise na moju mapu od srnece koze, Bravo tacno kazes da si kljuc za blago veliko tako znas sve kao na mapu da gledas, pa se pitam dali je moja mapa orginal ja sam je dobio od dedu  a ti znas sve bravo majstore,bravo o tebe treba da se uce drugi a ne samo da citaju i pisu , bravo za LEGENDU HIMOVICH I POP MARTINA ,BRAVO ZA BRATSKI DOGOVOR I USPEH POZDRAV
Odgovori
Jasam covek i legenda i Srna sibol znas sta je cisto srca samo i nisto drugo samo tako mose sve da se rusi veliki poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 25 Gost(a)