Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anticki lokalitet na Suvoj Planini
Pozdrav za Himovicha i Dr.Marsovca

Prvo uvazenom kolegi Marsovcu , u pravu ste u vezi utvrdjenja , ukupno su dva sa te strane planine i preko planine jos dva a jedno od njih je povezano ovim tunelom kroz planinu  sa ova dva od strane manastirista ,a sto se tice ovog nisam siguran da kazem antickog lokaliteta , ja isto mislim da je prirodna stvar pa sam i zbog toga zapoceo na toj temi da cujem i misljenje drugih clanova ovog foruma . U medjuvremenu je i izletela ova situacija sa rudnikom bas na temu prve , kako treba raditi i ostvariti neki cilj , ovo sa rudnikom je prvi put nesto uradjeno sa planovima ali pravim , od kako se bavim ovim poslom , sve sa zapada , vremenski interval cirka 3 godine , radjeno samo u etapama , sto bi rekli dole kod nas na pripad . Posto vidim da ste naglasili da poznajete mesto ako kojim slucajem idete u tom kraju i ako vam nije problem uradite neku fotku da bi i ostali mogli da vide sta je ili kakav je ishod bio u vezi ovog lokaliteta ili samorodno kale , u pitanju je opklada u ekipi .

Kolega Himovich , poslacu vam privatnu poruku u vezi onog sto vas interesuje , Germanicus
Odgovori
MISLIM MALO DASAM TE RAZUMEO STA SI NAPISA ILI NEKO TO NECE DA RAZUME MISLI DA JE LESNO NEKO TO I MOSLIM UZALUD NETREBA SE KOPATI I KRAJ NEMA VELIKI POZ
Odgovori
Pozdrav gospodinu Himovich

Mozda vas i posetim tokom leta ili jeseni , imam planiranu posetu jednom prijatelju u Bugarskoj , Veliki pozdrav , Germanicus
Odgovori
HIMOVIC I POP MARTIN I BABA KLESANA I KOCIJA IU SLI DOL I MEMEDIV DOL NIKAD NESAPAVA I LEGENDA I NAJVASNO SRNA KLESANA I MOMA RADA TO JE SIBOL ZA LEGENDA I VIJA IGNACIJA STARI POT KALDRMA VELIKI POZ OD                                  HIMOVIC            I POP                    MARTIN              SLIKU                CU            DA  POSTAVIM      JUOS                MALO         
Odgovori
Pozdrav Himovich

Pogledaj dole na slici mozda ti bude zanimljiva ova kopija jedne stranice , nisam mogao sliku da ti posaljem na pp i evo objavicu je ovde , Germanicus

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Codo samo se pisuva komentari i znaeme dosta nikoj mapa ne pokasa ili sliki znaci ili nesto Codo nikoj nisto ima nekoj nesto samo sto ne vredi takvi sliki znak samo dobar i tova klesan treba da e moram eden den da vi pokasam znak klesan samo zdravje uste malce ke vidite Pop Martin Himovic        Poz
Odgovori
Eve nesto plus od Himovic PRSLEN PESTERA DALI IMA NEKOJ OPIS DA MI KASE NA PRIMER MAPA ILI SOZNANIJE POZ
Odgovori
Eve nesto novo i tacno na site vo forum da citate MOMA RADA STO IMA PRED NEZE I KOJA MOMA SE BARA OOSTO NE E EDNA IMA USTE MOMI AKO NEKOJ IMA MAPA NEKA PISE POZ
Odgovori
Uste nesto od himovic ali tuka je i Pop martin on rece ja sum skinal 9 opinci da gi krijam ovije raboti a nekoj za da gi najde kolku treba da skines i zatova e tesko nekoj da go najde orginalot na POP MARTIN I LEGENDA HIMOVIC POZ
Odgovori
MESTOTO AKO GO ZNAES PISI KOCIJATA SO KOLKU KOJNA E I DRUGATA KOCIJA ISTO KOGA KE GO NAJDES MESTOTO TRUGAR JAVISE I MOSES DA SE SLIKAS POP MARTIN I LEGENDA HIMOVIC                                                     

ZNAM DEKA CELA MAKEDONIJA JA KRUSITE SAMO DA NAJDETE I DOSTA VRTITE NA OKOLU SITE VE ZNAM DEKA STE PREVARANTI I ZATOVA NEMA NISTO JASUM KLUC POZ
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)