18-02-2013, 08:39 PM
hm.....lepo...samo nas ti grota prepadaj.. ;D ;D
TRAGACI ZA BLAGOM I MAGIJSKI RITUALI !!!
|
18-02-2013, 08:39 PM
hm.....lepo...samo nas ti grota prepadaj.. ;D ;D
19-02-2013, 09:19 AM
grotagold!
Све честитке за покренуту тему, а још веће честитке од мене за све податке које си нам веома прегледно и концизно представио. Једино бих замолио (ако је икако могуће), да се наведе извор или извори публикованих података. Надам се да располажеш са још података са овом тематиком које ћеш поделити са нама? Још једном - свака част! Поздрав! Sneshko
19-02-2013, 10:29 AM
Ne prizivajte sile neciste. Ja vjerujem u Gospoda Boga,stvoritelja svega. Logicno je da ako vjerujes u Boga,onda moras da priznas da postoji i druga strana. Vjerom u Gospoda Boga zasticen si cini i magije. Ko zaziva sile neciste od glavu ce mu se polupati. U Svetom Pismu jasnp pise o ovoj temi.
Ko se god bavio time,nije dobro prosao na kraju. "Plata za grjeh je smrt". U Starom Zavjetu je pisano o kaznama za sluzenje necastivom. Jedno je bitno imati na umu. I sam Sotona se pretvara u andjela svjetla...zato braco budite pazljivi i manite se praznovjerja,magije i slicnoga.
19-02-2013, 08:52 PM
druzeee, svaka ti dala . Super ti je tema
19-02-2013, 10:47 PM
Pa da nastavim sa sledećim nastavkom.
Evo kako to izgleda u praksi. Ako je vračara angažovana od nekog da tim ritualom odnosno prizivanjem demona ili draka da se isti pojavi onda se odlazi na već neko unapred pogodno mesto za te radnje. Obično se bira da to bude neka reka u svom mirnijem toku a još bolje ako ima neku uvalicu ili jaz gde je voda sasvim mirna i duboka makar do pojasa. Ponegde se praktikuje da je za te rabote najbolje neko takvo mesto a da još bude i ispod mosta. Kada se vračara pripremila i obavila svoje zaštitne mere pristupa prizivanju demona dok se nalogodavac nalazi na obali i ćutke posmatra događaj. Čitav tok radnji kao i izgovaranje te takozvane bajalice ili priziva naravno da se nikad ne iznose u javnost iz vise razloga ..tako da ću i ja sada a i u buduće izbegavati da budem detaljniji po tom pitanju. U nekom trenutku se na površini vode pojavi prilika kao sto je već opisana i kako se sve jače nastupa sa prizivanjem tako je ta pojava sve uočljivija sve do trenutka dok se ne oglasi ..ŠTA SI BABO HTELA...ŠTA HOĆEŠ OD MENE ?...Tada vračara odgovara ..NEĆU JA NIŠTA...HOĆE ONAJ NA OBALI...! demon nastavlja..PITAJ GA ŠTA HOĆE...i vračara se okreće i traži od prisutnog nalogodavca da kaže glasno i jasno svoju želju. Kada je izgovori čeka se odgovor demona koji se jako brzo oglasi sa zahtevom...DOBIĆEŠ TO ŠTO TRAŽIŠ...A DALI SI SPREMAN DA ZAUZVRAT NEŠTO I DAŠ ? Premda demonska sila ima tu snagu da tacno zna sta doticna osoba hoće i zna o kome se radi kao što i sve zna o njegovom životu tako da zna i šta da traži....njemu nije nimalo teško da to i uzme ali je potrebna saglasnost od prisutne osobe ..saglasnost koja je glasno i jasno izrečena..."DA...SPREMAN SAM DA DAM ŠTA ZATRAŽIŠ"..odgovara prisutni i iščekuje zahtev. Naravna stvar je da se direktan kontakt nikada ne odvija već da je u pitanjima i odgovorima posrednik sama vračara. Tada demon zatraži da mu dotični da na primer tele iz svoje štale na šta ovaj bez pogovora pristane...a neretko može da traži bilo šta što je u posedu čoveka ali ne i ono na šta sumnja da će ovaj da se dvoumi jer u tom slučaju postoji bojazan da će čovek zbog prevelikog zahteva demonske sile da odustane...a to mu neide u prilog. Nakon glasnog i jasnog pristanka čoveka da da to što je demon zahtevao , vračara pristupa završnom činu otpusta demona napominjući da ga je dobro platila i nahranila i da sada ide da ispuni želju koju je čovek zahtevao. Završava radnju i izlazi iz vode a čovek se uputi svojoj kući bez ikakvog više razgovora i komentarisanja a pritom se do svoje kuće nesme nigde okretati iza sebe. Ujutru kada se probudi ..ono sto je obećao da da demonu kao platu to je i otišlo iz kuće. Ako je recimo obećao neku životinju , tu će životinju i naći kako je iznenada uginula. Naravna stvar da neće nikom ni pomisliti da kazuje šta je predhodne noći radio i čudiće se iznenadnom gubitku. Ono što je poželeo to će i dobiti i to u kratkom roku ...ALI SE PRIČA TIME NE ZAVRŠAVA !!! JEDNOM OTVOREN KANAL SA PRIZIVANJEM DEMONA I KONTAKTOM SA NJIM NIKADA SE VIŠE NEMOŽE ZATVORITI OSIM AKO TO SAM DEMON NE URADI....on će i nadalje da dolazi do naručioca ali ovaj put neće više da traži dozvolu da uzima šta mu se prohte već će to raditi po svom nahođenju. Vrlo često se desi da mu uzme i ono što mu je dao..malo po malo sve do potpunog oduzimanja svega a može da se ustremi i na članove porodice , na zdravlje , miran život...sve da poremeti dok i od samog čoveka ne počne da uzima...pamet , snagu , zdravlje a na kraji će da mu i dušu zatraži jer sam da je uzme nesme bez saglasnoti samog čoveka. DUŠA JE JEDINO ŠTO NEMOŽE DA UZME BEZ SAGLASNOSTI !!!!! ............nastaviće se..........
19-02-2013, 10:59 PM
prica je odlicna,,stvarno dobra,,,srecom pa ova budalastina,,,nije svakom dostupna inace bi po srbiji isli kljakavi i coravi kakav smo narod ...i kako se braniti od takvih stvari ......
22-02-2013, 02:28 AM
Jedan kratki insert iz emisije Tv Sjenica...o tome kako su nocu na groblju uplasili Hodzu
View My Video
22-02-2013, 02:40 AM
Dok pravim malu pauzu o ovoj vrlo ozbiljnoj temi da se bar malo relaksiramo i pogledamo nesto tek da ubijemo vreme 8)
http://www.youtube.com/watch?v=pAkmsJx0SmE http://www.youtube.com/watch?v=LRFWGc0Zexc http://www.youtube.com/watch?v=Njc8xzGt3Z4 http://www.youtube.com/watch?v=3HZJH_HJxUY http://www.youtube.com/watch?v=aqhnoNLBVeU
08-03-2013, 02:41 PM
Mislim da se svi slazu da smo dosta odmarali na zadatu temu pa bih te GROTAGOLD zamolio da nastavis sa pisanjem . Cuo sam neku pricu mada nisam siguran da veliku magijsku moc ima grana vrbe koja je zabodena u vlaznu zemlju, mislim da grana koja je jos u sklopu drveta kada raste a vrh grane je zaboden u vlaznu zemlju ( blato ) i tako raste da ima jaku magijsku moc za lose stvari ( crnu magiju ). Ako ti je poznato ovo molio bih da malo pojasnis o cemu se radi i cemu sluzi. Veliki pozdrav !
08-03-2013, 04:36 PM
Kao prvo čekao sam da se neko nadoveže na temu ili bar da prokomentariše na ovaj ili onaj način ali je tema ili nezanimljiva ili preozbiljna da bi se upuštali u raspravu. Moja namera je od početka bila da samo ukažem na jedan vrlo opasan manipulativni segment našeg življenja a da niuokom slučaju ne držim mali dopisni kurs magijskih obreda zvali se oni crni ili beli ...ili dobra i zla magija. Naravno da ću nastaviti sa ovom temom ali je ona toliko opširna , velika i zadire u skoro sve segmente našeg života pa sam posle uvodnih primera očekivao vaše interesovanje. Evo za tebe Citytaxi odgovor na tvoje pitanje. Vrba je samo jedna vrsta od mnogih koje se koriste u magijskim obredima. Navešću samo par primera...vrba , hrast , leska , crni i beli glog , zova( neki je zovu obzova) , šipurak , kupina..i tako dalje. Vidim tebe interesuje vrba. Treba pre svega da znaš da postoje crvena i bela vrba i obe se koriste u zavisnosti od potrebe. Ovo za šta ti pitaš je crnomagijaški način upotrebe vrbe (neću namerno da napišem koja vrsta...jer sam već napočetku kazao da neželim niti upućene niti pak one druge da navodim na neke svoje experimente)...i služi za otvaranje ili zatvaranje (raznih stvari i osoba).PODVLAČIM...NIKAKO NE PREPORUČUJEM DA SE TIME BAVITE JER MOŽE DOVESTI DO FATALNIH POSLEDICA !!!
Svi ste verovatno čuli za panovu frulu. To je proisteklo iz obreda prizivanja demona i koristi se kod raznih naroda i na različite načine. Lukavo smišljeno od "lukavoga" da se narod upeca. Drvo koje se koristi za tu rabotu je divlji lešnik a ponegde i zova. Različiti su načini primene i izrade a nevešču kao ilustraciju izradu takozvanog "čarobnog štapića"...poznatog svima vama iz mnogih bajki ali nezaboravite da svaka bajka za osnovu ima neki svoj istiniti početak. Za izradu tog magijskog štapića koristi se divlji lešnik i bira se da to bude drvo koje raste negde pored nekog čistog potoka u delu gde je voda u svom toku lagana i tiha. Jednim rezom se odseče tanak štapić ili grana u vremenu posle zalaska sunaca a pre potpunog mraka. Štap se oguli..znači skinemu se kora (bitno je da na svojoj dužini nema čvor iz koga izrasta druga grančica) odnosno na onoj dužini koja je potrebna za dalji rad. Štap se odmeri u dužini ......... , znači koristi se jedan deo tela za tu meru pa se kasnije lagano metalnom žicom izvuče srž drveta i postane kao cevkica sa debljim zidovima. U tu šupljinu se umetne žica od jedne vrste metala a krajevi se zatvore sa ....... Tada se pristupa čišćenju i posvećivanju tog štapića i njegova moć postaje potpuna. Svako kome je dato da to može da uradi i napravi (a takvi su retki) tim štapićem može da zatvori , zaključa ili otvori ili odključa sve što mu se prohte a naročitu primenu ima kod zatvorenih i zazidanih prirodnih otvora od stena ili kamenja. Toliko za sada. |
|
|