Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li neko zna na kojem je ovo jeziku PISANO ? POMOZITEEEEE
Da li neko zna na kojem je jeziku napisan prilozeni  tekst ,i kako mogu ovaj tekst da prevedem ..Zamolio bih za pomoc .

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ovo e pisano na Carkovno Slavjanski ezik i prevoda ti gore dolu oznacava tova-Ostavivli sme tamo na blizo kimera s zlato i sme ostanale da spavame ? na sutrinta na glamka na kamak sme pisale karta i tamo sme se dignale i sme stignale na ? ot tova parce samo ovo moga da ti preveda dai celata stranica da ti preveda ili ako sakas da napravim razmena i j imam mnogo dokumenti pisani na Carkovno Slanjnski ezik imam nekolko stranici i za Sarbia
Odgovori
(11-02-2013, 10:36 AM)cska sofia link Piše:ovo e pisano na Carkovno Slavjanski ezik i prevoda ti gore dolu oznacava tova-Ostavivli sme tamo na blizo kimera s zlato i sme ostanale da spavame ? na sutrinta na glamka na kamak sme pisale karta i tamo sme se dignale i sme stignale na ? ot tova parce samo ovo moga da ti preveda dai celata stranica da ti preveda ili ako sakas da napravim razmena i j imam mnogo dokumenti pisani na Carkovno Slanjnski ezik imam nekolko stranici i za Sarbia
za Makedonija dali ima pozz
Odgovori
ma neznam moze i da imam ima mesnosti deka se pisuvat a gi ima i u Bugarsko i u Sarbia i u Makedonia imam stari planove i mapi za Dervent za Palanka za Bela voda za Potaino ezero za kledeneca na Rada moma za manastiri sve sa pisuvani na istio ezik kato toia
Odgovori
Drugar sto imas za moma rada posi poz
Odgovori
imam plan ot haiduska kniga za Radina voda-Radin kladenec pisuvano e na sastiot star ezik kato toj plan deka e postavil kolegata na Carkovno Slavjnski ezik
Odgovori
MileFrancuz ti pisav poraka ako ne ja dobies kontaktiraj me na  pozdrav
Odgovori
nai lesno po skaype ili na PP
Odgovori
CSKA ja znam tacno gde je Potaino ezero . Pare su bile u pecini .Da li ti imas nesto drugo.
Odgovori
da za pecini se radi na potaino ezero tamo sa dva ulaza edinia e pod voda
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)