Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
POP do pola
popovi sto gi baram jas se i dvata na kosa stena so kapa edniot e so 2 race edniot e so edna moze i da se na razlicen teren edniot drzi kniga a drugiot isto taka treba da okazuva nadolu i pred nego da ima manastirce i da gleda vo nego ako nesto se slozuva moze da se pomogne ima i uste eden popso edna raka vo boja e toj ama za toj dokument ne znam dali e verodostoen a za ovie drugite znam deka se tocni pozz
Odgovori
Zdravo drug

Tacno  Da edniot ima kapa na kapa krst iznad kapa krst na siju kao lanac i na njega krst na crvenu karpu u pesterku e imalo kako astal od plocu ali sega ja nema skrsena nad njim ima krst ili grob
Odgovori
(28-02-2013, 11:01 AM)Orel link Piše:3 popa ima?

kolko sto sum zapoznaen deka treciot pop treba da bide vnatre koga ce se vleze koj znae kade
Odgovori
a popadija jel ima neka pop manje vise meni je on nebitan popadija to je vec druga prica za nju imam resenje
Odgovori
(12-03-2013, 08:47 PM)gold link Piše:Zdravo drug

Tacno  Da edniot ima kapa na kapa krst iznad kapa krst na siju kao lanac i na njega krst na crvenu karpu u pesterku e imalo kako astal od plocu ali sega ja nema skrsena nad njim ima krst ili grob
ako je toa sto go imam treba kaj krstot da ima edna ostava a za drugoto ko ke ja zemis ostavata javi se pozz kolega jas sum otvoren i posten
Odgovori
OTVOREN I POSTEN OREL TAKA SI PISAL KASI ZA POP POLA STO DRSI I STO I MA DAJLE  NE SE LASI ZA POP POLA NEMAS SANSA DA STASAS TAMU AKO KASES TACNO STO DRSI POP POLA KE TI KASAM USTE STO IMA POZ
Odgovori
ke kazi god dali imam pravo ili ne jas kazav toa sto stoi vo mojot dokument
Odgovori
jas ne se nudam da kupuvam mesta ili da si igrame kviz najpoveke sum protiv toa kazav toa sto znam ako e taka siguren sum deka ke se javi i ke dosvrsime rabota a znaes i ti isto taka deka uste ima za rabota i deka na toa mesto ima ostava kako sto gleas jas pokusavam da sorabotuvame a ti ne sakas sorabotka so nikoj nemoj taka drugar nikade nema da stigneme samo so pozitivna misla se ode napred

so pocit OREL
Odgovori
(12-03-2013, 10:23 PM)Orel link Piše: [quote author=gold link=topic=1628.msg15619#msg15619 date=1363114036]
Zdravo drug

ako je toa sto go imam treba kaj krstot da ima edna ostava a za drugoto ko ke ja zemis ostavata javi se pozz kolega jas sum otvoren i posten
[/quote]

Kaj koj krst mislis tie stemovani vo pestera ili pobien iznad pesterkite
Odgovori
kaj dvata i spomna gajda opimisimi ja kakva e i dali vo blizina na gajdata ima pobieni kamenja vo krug pozz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)