Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lokacija kocije pune zlata
Verovatno ste  mislili na zlatnu kociju ,koja je nestala i o kojoj je tragano jako dugo.Pricaju ljudi svasta  ovo ono ali po zadnjim nalazima ima 2 lokacije,jedna je nedostupna koja se nalazi u lipovackoj sumi,gde je nekada bila udba-tu je ogradjeno i sada je policija,gde postoji i video nadzor,(druga lokacija je vinca negde kraj dunava cuo sam da je i tamo trazeno ali tamo nista nije nadjeno iz tih godina )lokacija kod lipovackih suma je jako zanimljiva,prosle godine vidim da je prekopano jedan deo ispod ograde gde je policija,ima bar 30setak vecih otkopa,koji nisu ni zatrpani,deda mi je pricao da je tuda nekada bio put,i neke price o zlatu i izgleda da mozda stvarno neto tu i ima.
Odgovori
Ljudi ta kočija ni u pesmama ne može da bude u Žagubičkom vrelu jer tu je toliki pritisak vode da bi i najteži tenk bio izbačen blizu površine.Dokaz za to je i kamion (mislim Kamaz kiper bar oko 10 tona) koji je upao i ostao na samoj ivici ponora ljuljajući se.A još kad naiđu vode-bujice sve što ima dole biva izbačeno u levku prema površini,pa stoga smatram da je ovo samo bajka i lepe želje.Ja sam iz Žagubice i znam da niko nikad nije uspeo da izmeri dubinu Vrela jer bar tako kažu ronioci da se dole sužava i da je mnogo veliki pritisak vode.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)