Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lokacija kocije pune zlata
Treba mi lokacija gde moze da bude kocija puna zlata,koju je doticni bacio u reku.
Ima lokacija sokobanja i zagubica odnosno reka Mlava.
Iso bih na licu mesta samo da ne lutam,gde su najdublji virovi jer imam resenje i za to.
Odgovori
Ne razumem sta si hteo da kazes.Znaci neko treba da zna gde je lokacija i da je 100% suguran da je tu da ti nebi lutao  Ali on nesme ili nece da kopa ili da vadi iz reke pa treba tebe da zovne ti da izvadis.Ja nista ne razumem
Odgovori
ne naprotiv 100% nego gde su vece dubine od 50m jer imam resenje sa sondom i imam veoma dobru kameru samo da spremim i posaljem u dubine
[Slika: IMAG0222.jpg]
to je ON-BOARD PCB 2.0MPix interpolirano ide do 5MPix normalni ugao gledanja 30FPS
Odgovori
(21-01-2013, 12:55 PM)dimovnis link Piše:Ne razumem sta si hteo da kazes.Znaci neko treba da zna gde je lokacija i da je 100% suguran da je tu da ti nebi lutao  Ali on nesme ili nece da kopa ili da vadi iz reke pa treba tebe da zovne ti da izvadis.Ja nista ne razumem

Bas to nisam razumeo,,da neko nadje i da te zovne......

A dubine vece od 50m..... u reci mlava ja nisam cuo,,a ti verovatno nisi reku mlavu ni video.....ili ti nula slucajno utrcala,,mislis 5m.( jedina dubina je vrelo reke Mlave i tu su ronioci vec silazili.....)tzv jezero........
Odgovori
Nisam,tu negde kod zagubice sam cuo da se Martin stucenisao,pa nemora me niko zovne samo da znam gde da idem,
[Slika: 100_0375.jpg]
el to vrelo,kazu ronioci stigli na dubini od 70m neznam ja nista koliko sta,spremicu kablove do 100 ili 300m duzine pa ce mo da vidimo u kom grmu lezi zec.
Nije nula utrcala prispojio sam na masu.

Odgovori
A dobro onda.OK
Odgovori
Pretpostavi sam da si prespojio na masu....
Odgovori
(21-01-2013, 02:03 PM)Acabeograd link Piše:[quote author=dimovnis link=topic=1567.msg12852#msg12852 date=1358765737]
Ne razumem sta si hteo da kazes.Znaci neko treba da zna gde je lokacija i da je 100% suguran da je tu da ti nebi lutao  Ali on nesme ili nece da kopa ili da vadi iz reke pa treba tebe da zovne ti da izvadis.Ja nista ne razumem

Bas to nisam razumeo,,da neko nadje i da te zovne......

A dubine vece od 50m..... u reci mlava ja nisam cuo,,a ti verovatno nisi reku mlavu ni video.....ili ti nula slucajno utrcala,,mislis 5m.( jedina dubina je vrelo reke Mlave i tu su ronioci vec silazili.....)tzv jezero........
[/quote]

...BOZE ..DAJ MI ZDRAVLJA I SRECU.....ZA PAMET JE KASNO...  8)
Odgovori
Haha hahahaha...bravo majstore za misao....hahahaha.....
Odgovori
ne mogu da verujem kakve dijabole ima na ovom malom svetu.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)