Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grumen od 5.5 kg pronadjen sa GPX5000
Grumen od 5.5 kg pronadjen sa Minelab-om GPX-5000 u Australiji.

http://www.youtube.com/watch?v=wiAnhfZ9HKI
Odgovori
To samo on moze !!!
Odgovori
Mozda moze i drugi ali ovaj je proveren a verovatno ga ima ma lageru pa bolje kupite proveren detektor nego da reskirate
Odgovori
Ja cu u ponedeljak imati tri komada na lageru, pa ko je zainteresovan, neka se javi!
Odgovori
Jer bi se mogla znati cena,cisto radi uporedjivanja,Ja sam ga u orginalnoj verziji  + Coiltek 16" mono sonda +Garrett-ov pin pointer i posuda za ispiranje zlata platio 5600 .Koliko bi tako jedna kombinacija kod vas kostala bez one posude  Smile 18 evra manje  Wink.Pozdrav.
Odgovori
(19-01-2013, 08:23 PM)Andrej link Piše:Jer bi se mogla znati cena,cisto radi uporedjivanja,Ja sam ga u orginalnoj verziji  + Coiltek 16" mono sonda +Garrett-ov pin pointer i posuda za ispiranje zlata platio 5600 .Koliko bi tako jedna kombinacija kod vas kostala bez one posude  Smile 18 evra manje  Wink.Pozdrav.

Ne prodajem Garrett-ove pinpointere i Coiltek sonde, ali detektor kosta 4990, Minelab Pro find 25 Pinpointer 160. Sonde Minelab Commander 18" - 400 EUR, a 15x12" (takodje jako dobra sonda) 330 EUR
Odgovori
Zahvaljujem na odgovoru.
Odgovori
A gde to pise da ga je nasao sa tim aparatom
Odgovori
To se zna,Australija,Arizona,Aljaska itd tragaci koriste SAMO GPX serije jer nema boljih za zlato i za njihove terene.
Odgovori
Pa moja Barracuda od 100e tu velicinu i na tu dubinu bi ga samo iskopala
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)