Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znaci
Mi treba pomos so so ovie znaci

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Bez da se uvredis,,jel mozes da nam recima opises sta se tacno vidi.
Odgovori
znam da se ne vidi mnogo, al po ono sto sam citao po sajtu, solje uklesane u steni, i nesto kao casa ili pehar, i stapki, slab mi telefon pa nisam mogo da dolovim atmosferu, ako neko moze da vidi znakove i moze da mi kaze nesto bi bil mnogu blagodaren i izvinete me za mesanjeto na jazikot. Vi Blagodaram
Odgovori
potrazi grobove u blizini...
Odgovori
Ili probaj da razbijes solje,trebalo bi da ima u neku solju mapa i dukat ili dva,ako su solje...pozzz
Odgovori
(21-02-2013, 07:23 AM)semsi016 link Piše:Ili probaj da razbijes solje,trebalo bi da ima u neku solju mapa i dukat ili dva,ako su solje...pozzz
Bez uvrede prijatelju ali tvoj komentar da se razbije znak da bi se pronasao jedan dukat u najmanju ruku znaci totalno nepoznavanje ovog naseg hobija. Nazalost takvo tumacenje zastupa ne mali broj neupucenih tragaca pa nije ni cudo da se onda na terenu susrecemo sa gomilom takvih "eksperimentisanja" sto za posledicu ima unistavanje i ono malo znaka sto je ostalo . Na ovoj slici i pod uglom kiji se vidi nije bas najjasnije o cemu se radi ali koliko moze da se zapazi da je u pitanju tzv "fildzan" odnosno solja u kamenu (polikruzno ) uklesan znak koji ukazuje da negde u blizini ima neka ostava ili takozvani grob sa ko zna kakvim prilogom. Na ovo kamenu mora da bude i polazna tacka za posmatranje koje ce ukazati na pravac tog ukopa/znaci mora biti jos neki znak.Po onome sto se da videti postoje 4 uklesane rupe. Jedna je veca a tri su manje. Ako se nevaram a to zavisi od pozicije posmatranje dve su sa desne strane a jedna sa leve. Ona veca je polazna i oznacava stajnu tacku...odnosno taj sam kamen a manje su pravac i broj ostava . U tom pravcu a ne tako daleko m oraces da naidjes na neki skup kamenja ili pak na jos neki znak. Toliko za sada.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)