Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOPLIK kladenac
#11
Izvor Toplik,velika pecina par kilometara iznad,a izmedju nekoliko vodenica ima i u centralnoj Srbiji.Blizu su i Carigradski i Carski drum.
Odgovori
#12
JA MISLIM DA KOLEGA GOVORI O IZVORU I PECINI U BLIZINI SELA JALBOTINE
Odgovori
#13
(15-11-2014, 08:09 AM)dragannikolic link Piše: JA MISLIM DA KOLEGA GOVORI O IZVORU I PECINI U BLIZINI SELA JALBOTINE

Mislis pecina kod Vojnegovaca?

Pozdrav i svako dobro.
Odgovori
#14
Gold kod Vojnegovac nema nikakva pecina ima velika pecina iznad sela Drzina (Drzinska pecina) i stvarno je velika i dva sata treba hoda do jezera.
Odgovori
#15
(15-11-2014, 11:19 AM)cuturica link Piše: Gold kod Vojnegovac nema nikakva pecina ima velika pecina iznad sela Drzina (Drzinska pecina) i stvarno je velika i dva sata treba hoda do jezera.

Za Drzinsku znam, ali ne znam za ovu kod Jalbotine.

Pozdrav i svako dobro.
Odgovori
#16
Toplik i velika pecina,hajducija na carigradskom drumu,na tako puno mesta u Srbiji!Sve je po istoj matrici!
Odgovori
#17
kolega goldmonster od jalbotine do gornje drzine i nema nesto puno ta se sela granice ,a ja da bi bio precizniji trebao sam da dodam i drzinu i to bi bilo najtacnije izmedju drzine i jalbotine
Odgovori
#18
(14-07-2013, 09:27 PM)maestro link Piše: Ovde se radi o mestu Toplik pored Vratarnice..Sve sto vi opisujete ima tu i tako je i odradjeno.Ne razumem poentu da se mesto skriva..????
Bravo....Neznaju gde samo svi nagadjaju šta je i gde.............Jesi li bio u pećinu tamo je izvor i sa leve strane pećine ima iskovani znaci koji...........maestro.
Odgovori
#19
(15-11-2014, 06:01 PM)Zoran67 link Piše: Toplik i velika pecina,hajducija na carigradskom drumu,na tako puno mesta u Srbiji!Sve je po istoj matrici!
Kada podješ od ovo mesto............trazi pećinu koja se vika Toplik pećina.Kada ulegneš unutra će vidiš voda skače sa tavana.Sa leve strane ima iskovani znaci..........
Odgovori
#20
Skace i dan danas....

Marso
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)