Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
za riznica ako ima nekoj odgovor
ubavo resenie drugar ama problemot e ne mozis toa na sekakvo mesto i ne se znae sto ima moze da ima i neispukani granati vo zavisnost od terenot ....posle so prajme Smile
Odgovori
rekov mali detonacii vo dupki napraveni vo samata vrata ili  ramka dodeka ne popusti ne rekov rushenje rid -ako ima granati ke pukaat koga ke roka vie trgajte se od tamu bar 30 m podaleku ...
Odgovori
mandragora sum cital e i otrovno rastenie a za rushenje takvi vrati ti treba miner ili coek sto bil toa vo vojska sto znae  da ne izginete site tamu ...a  i do eksploziv se doaga tesko denes ...
Odgovori
Javi mi se prijatele ke otvorime vrata,pisi mi na licni Smile
Odgovori
da li se to mesto zove kulski kamen....... tu ima vrata a onda tri stepenika.....
Odgovori
Koj ke najde vrati zelezni ili od kamen ja imam videno ,mora da postojat klucarki ili otvori i nacrtano kvadrat ili triagolnici strelki krug i sl.mora da se vnimava moze nekoj da zagine lugje ako nemate raskovnik ''Siller trilobum ''mashki ama zbratimen so nego ,a nema sega retko koj znae da raboti postoi drug nacin ...Pozz
Vnimavajte
Odgovori
Branko vrata zamazana malterom ima, a tri basamaka i ship u stenu ne diraj jel tako brate ,a canak i tri sholje na strmo mesto pored provalije ima.....
Pozzz
Odgovori
Se soglasuvam so Orel deka znacite treba da se cuvat... t.e. da ne se unistuvaat. Ako do sega
sekoj gi unistuval nemase da ostane nisto do den denesen.

A ovaa za so dinamit i slicni raboti... mislam deka treba da se ispita vnimatelno posirokata okolija
A i samite vrati (okolu niv) ...
Odgovori
200  gr  dinamit i resen problem
Odgovori
u koji deo Makedonije je to ili u juzni deo Srbije blizu granice...........
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)