Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princip funkcionisanja metalnih rašlji - biće brisani svi negativni komentari
Opet ponavljam da ne vredi pojedincima objasnjavati,i necu se truditi Aco neka idu naslepo njima je izgleda lakse da lutaju okolo nego da imaju odredjenu tacku.Ne zelim da se dokazujem u tome bitno da zadovoljavju moje potrebe na terenu,imam ja sa kojima saradjujem i idem na terene,u ekipi imamo i skener celo leto smo snimali i nista sa skenerom nismo n ista nasli dok sam ovim sipkama na par mesta imao sitnijih nalaza pa kome verovati sada?
Ljudi koji se uzdaju u skener moze da bude ali zavisi koji ima program taj skener i to je verovatnoca da se nadje pola~pola???
Odgovori
sve trazi svoje,,znam samo da su zice dobre ko ume da radi,,,ja da umem sa njima da nadjem supljine ja bi imao i dooobar zgoditak al ne umem ,,,,,
Odgovori
Ja sam rasljama nalazio vodu...i naravno nasao...za ostalo ne znam, tada nisam bio inspirisan za drugo-bolje reci bio sam MLAD.. 8)

marsovac

P.S. ako nekog intreresuje kako se to radi, slobodno neka mi se obrati na PM
Odgovori
bez elektronike koji rade treba puno vezbe i terni da bi ukapirao kako rade vrlo su koplikovane?
Odgovori
Znas li bre onu staru izreku,,sto lud plati sud ne krati,,oci birale oci plakale?Sto bi nekog jurio ako se tebi u tom momentu zasvidjalo to sto kupis...a posle ti ne vvalja jer ne umes da radis sa tim?To ti je isto ko da kupis auto a posle ti se ne svidja da ga vratis jer ne umes da ga vozis?Sto si ti bre cudan covek???
Odgovori
(20-12-2012, 10:39 PM)sladjanko link Piše:Znas li bre onu staru izreku,,sto lud plati sud ne krati,,oci birale oci plakale?Sto bi nekog jurio ako se tebi u tom momentu zasvidjalo to sto kupis...a posle ti ne vvalja jer ne umes da radis sa tim?To ti je isto ko da kupis auto a posle ti se ne svidja da ga vratis jer ne umes da ga vozis?Sto si ti bre cudan covek???
Bash tako brate.
Odgovori
Sto se tice one iscrpljenosti u radu sa sipkisama ili rasljama tacno je ali ima lek za to. Levi lakat se podmtne pod cesmu hladne vode ili pak negde na terenu se sipa hladna voda sa nekom posudom iz izvora ili potoka  jedno minut ili dva i "baterije" su opet pune. Odnosno dolazi do balansa elektriciteta u telu.
Odgovori
Ne e do zicite raslite do covekot e jas gledav na you tube vid kako 1 najde zlato vo reka vo usa ...znaci rabotat pa irasli i visok  !
Odgovori
Sladjanko daj molim te neku sliku kako izgledaju raslje.Moze li se to napraviti i slicno
Odgovori
Ni prsti na ruci nisu isti a kamoli ljudi,pojedincima ne vredi objasnjavati nece nikad shvatiti ili ne zele da shvate.Ja znam da neki samo provociraju ni malo me to ne dotice ko hoce neka veruje ko nece nemora.Za sebe znam sta mogu a sta nemogu.
RELCO kontaktiraj me na P.P.pa cu te uputiti gde mozes da ih nabavis mogu ti reci da sam zadovoljan dosad sa njihovim radom.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)