samo da ti kazem sa kim radis.ja sam te stvari pre 30 god. pokazao Bozi Grku a on je posle vodio sto ekipa.Glava i tockovi su kod Bele vode u Crveni dol a drugi snimci su u Donju rudinu.To mi je za nauk sa kim da radim jer ima nekih bitangi koji zbog koristi zaborave druga ne misleci da sve to gleda onaj odozgo!
hvala ti na odgovoru svako obeca svasta da mu das informacije i onda odu bez tebe ili nije bitno nekog drugog ali ako te zanima nesto oko toga ta stijena nije pecina to je 477 bio dvorac i bila je tu kraljica taj gore orao je postavljen radi uroka unutra ima 9 grobova ima jedan veliki kamen kojeg mozes samo minirati da bi ga prosao tri metra desno od tog ulaza ima zlato kad bi odvalio tu stijenu nebi trebo ici kroz taj prolaz jer bi mogo uci tuda ....ali ukleto je nevolim da ovo pisem i da ljudi gube moral ali ukleto je nije ga dobro dirati a svi koji bi ucestvovali u njegovom miniranju bili bi kaznjeni od cuvara tog zlata tacnije receno blaga ali ako pokusas pogledaj da se bolje orijentises gore znaci desno 3 metra i vidi u visinu 2 metra iznad bljestilo od zlata znaci nemoras na ulaz idi na taj kamen odma je iza njega 50 do 60 centimetara jer i kad bi sklonio ili minirao unutra kamen vidjeces mali hodnik desno do 3 ili 4 metra ljevo grobovi desno zlato odnosno blago ..srecno
Teme: 28
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
vidi dobro strukrura na objektot i izmeri dali porta e na istok ova mono e da e i piramida
gusar...to je prirodna stena,ima tu jedno sveto mesto,ja to isto ne bih dirao, ali ima tu nesto drugo sto sam video kad je izbijao modar plamen.poz.Vusta
Teme: 28
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(27-12-2012, 11:36 AM)vusta link Piše:gusar...to je prirodna stena,ima tu jedno sveto mesto,ja to isto ne bih dirao, ali ima tu nesto drugo sto sam video kad je izbijao modar plamen.poz.Vusta
ova nema sansa da je prirodna stena ova je obrabotena stena
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pitam se zasto ovo citam ?
I pitam se koliko daleko moze da ide vase mastanje o Skrivenom Blagu.
Vusto brate,kume,drugare,trgacu ...
Zlato ne reaguje u prirodi ni sa jednim hemiskim elementom osim sa Carskom Vodicom ( u posebnim uslovima)
Tako da to sto je "gorelo" to je nesto drugo a ne Skriveno Blago, cupovi,ostave,kzani,nakiti i ne znam ni ja vise sta vasa masta moze da smisli.
Da bi ste bili tragac za Skrivenim Blagom potrebno je da stojite sa obe noge na zemlji i da ste veoma informisani o toj temi.
Pozzz svim forumasima.
B R A V O G R A N T S !!!!!!
grants,ono sto vidim to verujem,ko kaze da su to gorele pare.jednostavno u blizini onih kocija au sumrak kad nigde nikog nije bilo to se desilo.ko zna sta je.plamen je bio 5-6 m visok modre boje kao iz upaljaca.ali da zatvorimo tu temu svako ima prava na svoje misljenje a ko ne postuje drugog ne postuje ni sebe.ne zelim vise da ovo komentarisem
vusta plamen se vida na onom mjestu gdje se zuti jer ga ima mnogo a to nije prirodna stijena dobro razgledaj a ona ima mnogo cuvara koji to cuvaju zato ti se neda da vidis ako me pitas kako to mogu govoriti ovako sigurno ...nesmijem ti reci pozz