14-12-2012, 12:05 AM
Aha sta ces sada MINCICu , ocigledno te je HIMOVICH matirao i sokirao svojim odgovorom ???
DA VIDIMO SAD JUNAKE
|
14-12-2012, 12:05 AM
Aha sta ces sada MINCICu , ocigledno te je HIMOVICH matirao i sokirao svojim odgovorom ???
14-12-2012, 03:05 PM
Svi pricaju , skriveno blago ovo , skriveno blago ono, udjem i ja i prijatno se iznenadim, svaka cast bravo ljudi , no sto se tice mincicevog posta, da je tako kako je jeste, ali ja licno mislim , da to nece niko otvoriti dok je veka i sveta , a imamo jos malo do kraja istog haha, salu na stranu, taj kraj je veoma mistificiran kroz proslo vreme pa i sad.
Ovo je ozbiljna stvar i ako niko nema resenje bolje da se ne dira, TNT i ostala MES po meni samo mogu da naprave stetu, jer po meni to nema veze sa zazidanim nekim prolazom ili tako nesto to je neko ojacanje , neki podzid ili tako nesto , prava stvar je ono sa volovima , ali opet napominjem dok nema cetapa , nema ni alata , greota je udarati na prazno. Ispod volova koja vuku kola brate moj treba da se nalazi neki kamen , koji ces da podignes i udjes negde za nadalje, sta je poenta cele price , da li si zapazio u pisanijama , ima kamen volovska kola da prevrne , ili ima kamen kad volovska kola prodju mora da ga zakace , sve se vrti oko kamena koji smeta ili ne dozovljava da ta kola normalno prodju, eto toliko od mene. Hvala. P.S. Procitaj opis za Garvan Kamik, sve ce ti biti jasno i za ovde.
14-12-2012, 09:56 PM
(13-12-2012, 09:21 PM)Andrej link Piše:Pozdrav.A kakav je materijal izmedju tih kamena,mislim dali je isto kamen ili je nesto mekse.Izgleda kao da je zidano.Jer si probao da probijes taj srednji deo :-\.Sto kaze Bodo ako nista drugo malko TNT-ja tu negde u sredinu pa ces da vidis,mozda je ulaz u neki drugi svet sala.Pre dve godine se obrusilo kamenje na putu prema Golubcu,bio je veliki odron posle nekih jakih kisa, tamo se to stalno desava,dosla vojska,minirala da rasciste,kad odatle negde poceli da lete neki zlatni rimski madaljoni(bar je tako pricano,a mislim da je bilo i u novinama).Sledeceg dana kamara njih sa detektorima u toj okolini.Zato kazem vredi probati ,zalosno zbog te lepe prirode i te gradjevine ali aj sad .Pozdrav i sretno !!!Andrej da li imas vise informacija o tom dogadjaju !!!??? sada prvi put cujem tako nesto i ostao sam zacudjen. Postoji mogucnos da se to desilo kada sam bio van Srbije. Znam taj kraj dosta dobro ali za ovo nisam cuo.... :o :o :o :o :o :o :o
14-12-2012, 10:13 PM
Pozdrav Dare.Neznam na kakve informacije mislis i ja sam se tada slucajno zatekao u Srbiji .Znam da su tih dana padale jake kise,a tamo su redovni odroni posle jakih kisa,ako si iz tog kraja onada ti je poznat teren na tom delu puta.Znao sam tacno ispred kog tunela se to desilo jer ih znas i sam ima desetinu dok stignes do Golubca.Pricu sam cuo tada od jedno prijatelja koji se isto bavi ovim sportom.Kao sto sam i rekao mislim da su nesto javili u tadasnjem izdanju novosti ili tako nesto,ima od onda ja mislim 3-4 godina tako da se ne secam nesto najbolje.Ali ne bi me ni cudilo, jer znas i sam da je taj kraj jak sto se tice toga.Odakle si ako smem da znam .Pozdrav !!!
15-12-2012, 10:22 AM
Urbancsh vam nesto nagovestio ima logike ,,cak i kolega kosac je to spomenuo u onom poklonu sto je objavio,,,samo treba povezivati i naravno na terenu naci
15-12-2012, 10:37 AM
Mnogo znakova je miniranjem nepovratno izgubljeno a i dosta zivota. Nemojte to da radite .Ako neumemo mi da resimo rebuse umece neko drugi , ostavimo im znakove da imaju odakle da pocnu.Pozdrav .
15-12-2012, 01:38 PM
APIS potpuno si u pravi nepostoji nijedan opravdani razlog unistavanja
sta bi ovo moglo da bude na ovoj slici stara je crno bela nesto je ovde bilo
26-12-2012, 02:01 AM
gdje se ovo nalazi ako mozes da kazes
26-12-2012, 11:36 AM
sta da ti kazem to je pored visocice,glava gleda na jug,u blizini je odradjeno pre trideset godina bile su molovane kocije,jedan tocak bez spica sa rudom,jedan pokojni starac je prevario ljude i sam sutradan nasao ali ga stigla kletva.znam tu druge stvari
26-12-2012, 11:53 AM
mislim da te poznajem,samo da ti kazem da sam svojim ocima gledao tamo kako gori plamen iz......uvece posle prvi maj ali dok iz bucim da dojdem i da ppregazim rekutu plamen nestade.javi mi se ako oces jer sam ne mozes nije kod glave i tockova neko dalje.znam prostor od 5 puta 5 metara al treba jak dubinac koji za sad nemam al uskoro poz.
|
|
|