Zdravo sladjanko
Imam ja za nekoliko smrden kladenaca. Ali problem je sto se tamo trazi i poneki znak a ne ovo lici ili ne lici na ovo ili ono. Kada bi se tako nalazile ostave , koliko mnogo ima " figura" ili " likova" koji podsecaju na nesto onda bi smo svi mi bili bogati. Zato ako zelis da coveku pomognes a "znas' zasto mu ne pomognes. Napisi ti plan i uputi coveka u pravcu pogleda glave od kamena ......
Pozdrav
Teme: 47
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Naravno KOSACU da cu pomoci coveku a mogu ti reci id a znam i teren gde se nalazi vrlo interesantno mesto i u pitanju je magaza koja se pominje u Lazinu knjigu a ne pse tacno mesto kad sam sklopio kockice to je jedino mesto gde bi mogla magaza da bude i siguran sam u tome.Samo da ti napomenem da se ne radi o SMRDAN KLADENCU ?
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Odg za sladjanko interesno mesto samo da e tacno mesto za makaza Kosac si e tacan mesto neznate poz
lele ovoj pak dosol,majmko mila,bog neka ni e napomos
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
HIMOVICH ti mora da si neki vidovit covek . A BRE AKO ZNAS GDE SE STA NALAZI KAZI LJUDIMA NEMOJ SAMO DA NESTO PALAMUDIS . Nemogu da verujem koj si ti lik BRE . >
>
>
>
Veliki pozdrav za Himovica od Svrlizanina
.
Zdravo svima
rekao sam nekoliko puta i sada ponavljam- da bi smo nesto poceli d radimo potreban je klesani znak na kamenu kojim se indentifikuje mesto.
Zato ako ima neki beleg vazno je da se to i kaze a lokacija me ne interesuje.
Pozdrav
Teme: 31
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
kosac ima tu jos stvari koje nisam izbacio ima veliki prozor na steni visokoj oko sezdesetak metara prozor ili otvor se nalazi na sredini stene do koje se ne moze stici tako lako, Postoji i rupica koju su okupirale pcele a cpolja je sace. Za neke konkretne znake cemo znati kad okopni vreme kad sve pretalaskamo jer nam vreme nije dozvolio.
Zdravo
Drago mi je da se javljaju ljudi.
Postoji mesto u kome ima pcele i zove se medna stena.Ali isto tako postoji na nekoliko mesta pcele koje su tu vekovima.Tak da je to veoma interesantno!!!!!
Sto se tice Baba Marte plan precizno kaze gde je i sta sve treba da ima tamo. Tako da cu napisati kompletan plan na temu BABA MARTA
Pozdrav