27-11-2012, 12:48 AM
za kosaca
|
27-11-2012, 01:23 AM
Ekstra dobra slika,,e ako kosac nezna onda to ni ne postoji
27-11-2012, 02:11 AM
priroda....
annunaki
27-11-2012, 11:14 AM
Ma ekstra slika brate , Sto je ne okrenu ? Admine molim te ako mozes ti je okreni . Nash , nije priroda . sedlo je ili fotelja u pitanju ne vidi se dobro ovako okrenuto. Lepe stvari kao i uvek cuturice. Pozdrav od mene
27-11-2012, 02:48 PM
Lepa slika CUTURICE , lici na glavu , jasno se vide oci ,obrve, nos , brkovi, brada . kao da lezi i gleda i nebo . U mom kraju ima krecnjacka stena lici na bogorodicu kako drzi Isusa u narucje, stoji i gleda prema selu, a kada pridjem do nje nepravilnog je oblika i visoka oko 4 metara , tako da nemogu reci dali je ova glava prirodna ili je klesana ali jedno mogu da je slika EKSTRA . Pozdrav
27-11-2012, 06:01 PM
e , jaooooo. Pa ja nisam ni video da je slika dobro okrenuta . A lupam li lupam .CCC . Mislio sam da je nesto drugo u pitanju .
27-11-2012, 06:49 PM
Zdravo cururice
Lepa podkapina Iz tog ugla se tako vidi moram reci da su nekada i veoma upadljive stene ucrtane u planovima ALI SAMO kao orijentir za prepoznavanje mesta. Jer treba reci da vecinom odmetnici nisu bili iz tih krajeva i zato im je bilo potrebno da imaju nesto specificno da bi mogli da nadju i oni to mesto posle nekoliko godina. Pozdrav
28-11-2012, 01:13 AM
Salim se ja....stvarno fenomenalna srena... jos kad bibznao sta da trazis....tj. na koju stranu da krenes....sve najbolje....
28-11-2012, 04:49 PM
da lepa glava kade gleda otsresta sto ima
09-12-2012, 03:59 AM
JOS KAD BI I PCELE IMALE TU PA I RUPA U POLA STENU EEEEEEEEEEEE..............
IMAM RESENJE ZA TO CUTURICE VIDIM DA KOSAC NEMA PLAN ZA TO ILI NEZNA DA PREPOZNA MESTO U PLAN???? SAMO DA MU NAPOMENEM DA SE RADI O MAGAZI I MESTO JE JAKO POZNATO NEKA SE PODSETI U LAZINU KNJIGU JEDINO ZA TU MAGAZU NEMA OPISANO MESTO DA MOZE COVEK DA KAZE DA JE TO MESTO PRAVO???? KOSACU POMOZI COVEKU SIGURAN SAM DA IMAS ZA TO MESTO VEZANO JE ZA SMRDAN .....IMA JOS TOLIKO OD MENE ZA SADA???? |
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)