Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mala pomoc za pocetnika....
na tu stranu ka Milanovcu ima neki grad podno Rudnika, ka Stragarima..14. vek mislim...mrzi me sad da trazim...kaze da nije jos ispitan od strane arheologa....
Odgovori
Srebro ima smisla..tu je bio rudnik srebra Srebrenica...a ima na Rudniku jos nekoliko starih utvrdjenja..Ostrvica, Orlovica kula..i td..u ovom clanku ima skoro sve..al valja jos potraziti

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/296173/O...kovni-grad
Odgovori
Ako se ne varam, nas kolega I.Dzony je odatle, pitaj njega Smile
Odgovori
iskren da budem,ja sam novajlija u svemu ovome iako sam se kretao po puno lakacija u ovom kraju..do skoro sam bio ubedjen da su detektori basnoslovno skupi i da ih je jedino moguce nabaviti narucivanjem iz inostranstva..te da ima ljudi koji za mali procenat po pozivu odrade to za tebe...ali kad sam cuo za mogucnost koriscenja raslji i samostalne izrade detektora i ostalog, veoma sam se zainteresovao...realno ne mora se cak ni bazirati na rusevinama utvrdjenja..dovoljno je znati da je prvo ubijanje turaka pocelo bas ovde u blizini-Kocina buna...da je ovde bila granica turska-Madjarska i da su tu operisali hajduci i uskoci..tako da su mogucnosti nebrojene... 8)
Odgovori
Nije na odmet znati da u tome kraju postoji i prilican broj kolega po zanatu tj hobiju Smile
Odgovori
svakako..treba podeliti svo znanje i iskustva...pa kome je sudjeno moze i dobro da se ovajdi  ;D
Odgovori
video sam dva coveka sa cudnim spravama pre 4 meseca,ali tad me ovo uopste nije interesovalo....sad znam sta je po sredi..
Odgovori
cisto da nije bez nista,,,, :-\

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
vidi MG-jac hahahah...radi, radi ..to je najbitnije
Odgovori
jes vala,ha,ha,ha....ostalo nesto i posle cigana,,,,, Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)