pozdrav prijatelji,skoro sam u mom kraju video dvojicu ljudi kako iz sume izlaze sa detektorima,,,,,bas su me zainigrirali,,,,ja sam inace ljubitelj prirode i cesto radi zdravlja setam po sumi,dosao sam tako na ideju da i ja malo okusam srecu sa tim stvarima,ali,,,,,novaca trenutno za to neman,inace nigde neradim vec 6 meseci.kriza je ,,,zato i setam po sumi.......MOLIO BIH,ako neko od vas ima neki stari detektor i jos ako moze da mi proda na neku ratu,,bio bi mu vecno zahvalan....pozdrav svima
hvala vam na pp ponudama...kupio sam pozz
hvala,hvala...izvestavacu vas o svemu,,,samo jos da vidim sa sobom..gde da krenem,nema bas nekog mesta ovde kod mene......bar ja mislim...pozz :-\
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pa reci odakle si, mislim možda neko zna neku lokaciju u blizini?
ok,ja sam iz g.milanovca,,,da sam iz onog drugog tj,donjeg znao bih nesto..ha,ha,ha..mislio sam da ce me korisnici foruma prepoznati po inicijalima ..antic GM..zbog toga nisam izbacivao moju lokaciju..pozdrav od srca svima antic 42g.
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
A tiiiii si onaj Antic GM.....cim sam te primjetio znao sam da si to ti
hahahah..ja sam iz kragujevca..takodje nezaposlen i setam po prirodi..tako se javila ideja
jes vala,priroda je cudo..bas sam danas oko 12h bio u kragujevcu...ih da smo se malo prosetali,valjalo bi..pozzzz