Ocena Teme:
  • 3 Glasov(a) - 3.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tumacenje znakova
Zdaravo
Koliko sam razumeo kako si mi objasnio to nisu makaze.....Mislim , ovako iz tvog opisa, da se radi o Riskom znaku.Tu u blizini mora da je blizu neki rimski grad ili gradiste...Potrazi tu blizu ima hram ... njega ces poznati vrlo lako.
Pozdrav
Odgovori
POZ na site sve se vrti nesto na kruk cudo eve pak nesto ke dodadam Orlovo gnezdo ima leva strana sveti nikola ako nekoj ima mapa ili drugo neka pose poz
Odgovori
Nema tu ni grad ni hram toje divljina ima neki ambisi utoj blizini ima jos znakova nedovrseni krst pa krug pa jadac od kokoske tuje kamen ko kocka dva kamena tu sam nasao dva bakrenjaka na dubini oko 40cm bez detektora
Odgovori
G.zvonko tu bi trebalo poraditi....
Odgovori
Kako da pronadjem taj hram rimski isto ima zidine ili kako ima neko drvo gdese oni molili
Odgovori
moze neko da pomogne

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
pomoc ako neko zna nesto!!!

Odgovori
isti znak !!

Odgovori
pozdrav svima!

Odgovori
poz.kosac...kako tumaciti krst 10puta 10cm i tacku izmedju gornjeg i desnog kraka na kamenu odozgo.na pedeset metara je kao slovo P sa dugom podcrtom odozdo ana 50m dalje je mali krst sa produzenim krajem na levo.napominjem daje sve to u precniku od 50m au sredini je stara kruska i veliki cetvrtast kamen kao da je sluzio za neke obrede.sme li da se cacka?pirocanac trenutno u zajecaru
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)