Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radijan 4
tu sam ne brini.loso vreme,ne idem na teren,pa po doma tratim vreme na kompjuter
Odgovori
e drago mi je da si tu nemo da brinem za tebe.
ja eto danas odmaram red je da sidjem s planine vidim civilizaciju pa opet na teren
mora neko da radi neide samo da piskaramo na forumu i cekamo da nam neko posalje mapu
mada ja trazim sitnice netrazim riznice i ostave
neumem ja to da nadjem te velike stvari ja onako pomalo novcic tamo novcic ovamo fibula tu sester ovde denar onde ....sirotinski polako na sitno
Odgovori
ko je zainteresovan za radijan nek mi posalje pp poslacu mu broj telefona coveka koji prodaje i moze se preuzeti odmah !
Odgovori
Bar sam se nasmejao kao covek napred Bodo i Sarapt bas ste zanimljivi Smile xexexexe ajmo sledeci krug klevecanje i ozlojedjavanje  ;D
Odgovori
nece se klevecemo rodjo pa ljudi smo nismo tragaci majku mu
evo ga moj drug orbit i za njega sam se nasekirao nema ga
orbit posalji meni br telefona tog cika dr mr  generala  koji prodaje radijan
samo ako je taj dr mr  odkude paracin ili okolinu nemoras da saljes imam si
jel taj izumitelj radijana bese pukovnik ili djeneral
pa nije ni cudo sto smo gubili....

ne nije to sto mislite nisam mislio na te gubitke ,,,,, admin neda to politika i td znaci ja znam sta sam mislio vi shvatite onako kao sto treba.......nemoj da ja budem kriv sto vi lose shvacate ....pesma djordje balasevic JA NISAM LUZER....
neznam sto se posle svega  tako osecam
koliko kosta radijan          4000-5000 tricavih evrica najverovatnije ....ma to je nista sitnica

a jel ima uputstvo za upotrebu i dali se dobija HTZ oprema ili se HTZ oprema kupuje posebno .....
Odgovori
ovaj je aparat (radijan) izumio bivsi pukovnik Zvonimir Jankovic iz beograda
Odgovori
Da Radijan je naprava Zvonimira Jankovica iz  okoline Negotina  koji je pukovnik u penziji i ima vikendicu na dunavu pored vikendice jednog mog prijatela !
Odgovori
svaka mu se dala tom pukovniku
ADMINE opet mi cenzurises poruke uvodis diktaturu u demokratiju....to neide zajedno...ili nevoles tita
Odgovori
(04-12-2012, 11:53 PM)bodatajson link Piše:svaka mu se dala tom pukovniku
ADMINE opet mi cenzurises poruke uvodis diktaturu u demokratiju....to neide zajedno...ili nevoles tita

To je hosting022 "cenzurisao" sve koji su pisali u subotu i nedelju, zato je i raskinuta saradnja  ....
Odgovori
aha hosting022 ...e neka si raskinuo sardnju sa njima i treba kad su taki i taki
ja se zabrinuo da ste mi vi cenzurisali poruke sto nebi bilo fer i preporucljivo jer ja uvek pisem samo pametne edukativne i dubokoumne intelektualne postove
ja kao i vecina clanova veoma smo edukativni elokventni i korisni za opstanak ovog foruma i opstanak svega uopste
jer da nije nas
svet bi bio mnogo lepse mesto

ovaj ne lepse nego gore...mislim dole....ma dobro kako god i tako ovde svako razume onako kako se njemu cefne ;D

sad moram na pocetak foruma da procitam koja uopste bese tema ovog posta pa da nastavim dalje :-[
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)