Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radijan 4
(23-11-2012, 11:33 AM)orbit link Piše:Dare da mu nisi ti licno pravio strele ,, ;Dal ti nije dao semu za elektroniku pa si morao da dodjes kod nekog da ti uradi po semi sa geotech foruma sa kolom xr ....... ;D ;D ,dajte budite ozbiljni da to zaista radi detektore bi svi bacili  a sve sto ima u zemlji bilo bi pronadjeno sa ovakvim pausalinim mislenjima samo se vidi ono sto nije potrebno komentarisati
Nisam mu ja pravio strele i sa njima ne odredjuje sa koje strane duva vetar !!! Strele su uz pomoc male osovinice prikacene za cilindricne drske i veoma se lako rotiraju,zbog toga se ne preporucuje izlazak na teren kada duva jaci vetar. Pokusacu da napavim nekoliko snimaka kada budem dosao ponovo u Srbiju i sreo se sa vlasnikom aparata.

Da admine, tu si u pravu. Plemeniti metal MORA da bude u kontaktu sa zemljom.
Odgovori
A ako si vec rukovao sa Radijan 4, cudi me kako nisi promenio misljenje ako si ga testirao na terenu. Nemoguce da se kod tebe toliko lose pokazao i da nisi imao bas nikakve rezultate na terenu. Samo me zanima da li si radio sa nekim iz okoline Negotina ili ne ?
Odgovori
(23-11-2012, 10:48 PM)Dare2204 link Piše:[quote author=orbit link=topic=1377.msg10189#msg10189 date=1353663200]
Dare da mu nisi ti licno pravio strele ,, ;Dal ti nije dao semu za elektroniku pa si morao da dodjes kod nekog da ti uradi po semi sa geotech foruma sa kolom xr ....... ;D ;D ,dajte budite ozbiljni da to zaista radi detektore bi svi bacili  a sve sto ima u zemlji bilo bi pronadjeno sa ovakvim pausalinim mislenjima samo se vidi ono sto nije potrebno komentarisati
Nisam mu ja pravio strele i sa njima ne odredjuje sa koje strane duva vetar !!! Strele su uz pomoc male osovinice prikacene za cilindricne drske i veoma se lako rotiraju,zbog toga se ne preporucuje izlazak na teren kada duva jaci vetar. Pokusacu da napavim nekoliko snimaka kada budem dosao ponovo u Srbiju i sreo se sa vlasnikom aparata.

Da admine, tu si u pravu. Plemeniti metal MORA da bude u kontaktu sa zemljom.
[/quote]

Hoce malo vetar da ih okrece,ali sto biju na koroziju to nisam video ni jedan aparat da moze da nadje tako...Ja licno mislim da tu nesto fali ili stelovanje ili.....A ove nemaju nikakav kontakt sa zemljom ,,a sad pre mesec dana sam bio u okolini bora i radili sa tim sto dve sonde idu u zemlju,,,,e to mi vec lici na nesto sto moze da pomogne..cak sam i ja probao sa njima da radim i posle 5min sam dobio takvu glavobolju da mi vise nepada napamet da ih uzimam....
Odgovori
zlatnu burmu na 120-150 metara ....pa svaka cast to je odlicno
na tu daljinu nemoze ni moj garet gti 2500
nemogu ni orbitovi aparati toliko
sarapt-ovi modeli neki idu do 70-80 metara ali samo neki ostali su mu u proseku tu do 30-40 metara
ali 120-150 ma to je bas ono WAUUUUU
kolko kosta radian kupio bi tri komada
Odgovori
Znam da zvuci smesno, ali i ja sam morao da povucem neke komentare kada sam video kako radi. Pokusacu u sto skorije vreme da dodjem u srbiju i napravim par snimaka i postavim ih na forum. A sto se tice kupovine jedino da odes direktno kod pukovnika pa da ti on sastavi 3 komada . Koliko sam obavesten postoje svega nekoliko aparata (4-5 komada). Za one strele je potreban ne znam ni ja koja vrsta materijala. Rucke tih srela su napravljene od stakla ili pleksiglasa , slicno laboratoriskim epruvetama, i u njima se nalaze granule nekog materijala. Pokusacu da saznam jos neke detalje u vezi aparata. Bicete blagovremeno obavesteni  Tongue  !!!

acabeograd- ako si bio u okolini Bora najverovatnije si radio sa istim covekom sa kojim i ja povremeno saradjujem. On uglavnom koristi strele, garet i povremeno pulse star I koji ja koristim kada sam u Srbiji.
Odgovori
boda rekao sam da me ne spominjes,kao prvo ja ne radim lokatore,ili si mnogo glup pa to ne mozes da shfatis,ja se bavim sa pi detektora-dlabince,a to sa sipkama odnosno radeestezija mi je hobi,neznam sta ne razumes,pisem na srpski,a plus ti si pola pola,ako ti i to ne ide onda uzmi joker prijatelja,ili zovi baneta,hihihihihihhihihihihihi
Odgovori
(28-11-2012, 04:11 PM)Dare2204 link Piše:Znam da zvuci smesno, ali i ja sam morao da povucem neke komentare kada sam video kako radi. Pokusacu u sto skorije vreme da dodjem u srbiju i napravim par snimaka i postavim ih na forum. A sto se tice kupovine jedino da odes direktno kod pukovnika pa da ti on sastavi 3 komada . Koliko sam obavesten postoje svega nekoliko aparata (4-5 komada). Za one strele je potreban ne znam ni ja koja vrsta materijala. Rucke tih srela su napravljene od stakla ili pleksiglasa , slicno laboratoriskim epruvetama, i u njima se nalaze granule nekog materijala. Pokusacu da saznam jos neke detalje u vezi aparata. Bicete blagovremeno obavesteni  Tongue  !!!

acabeograd- ako si bio u okolini Bora najverovatnije si radio sa istim covekom sa kojim i ja povremeno saradjujem. On uglavnom koristi strele, garet i povremeno pulse star I koji ja koristim kada sam u Srbiji.

mislim da je to to,,njih dva nosi u kompletu uvek........
Odgovori
SARAPT nemogu da te ne spominjem ti si moj drug i veoma si pametan ja jesam glup i to priznajem
radioestezija je tvoj hobi a izradjujes prodajes radis sa DLBINCI
to nam govori da si ti pametan decko
zato si ti moj drug jer ja se na ovom sajtu dopisujem i druzim samo sa inzvandredno pametnim inteligentnim kulturnim i nepristrasnim clanovima koji kao ti daju doprinos
forumu nemaju licni intres uvek pisu istinu nikoga ne vredjaju poznaju tematiku i td...
ove ostale MONATERCE  ma sa njima nemam sta da diskutujem jer oni nerade sa DLBINCI i ne koriste koplje na baterije
nesakju zlato naprotiv kad im spomenes pecinu punu zlatnih poluga tri tovara blaga gledaju te bledo i uopste nece da traze takve stvari ni meni nisu jasni ali nema veze

kada god spominjes baneta dodas to hihihihihihihhi  jel se ti to tako smejes ko devojcica ......radujes se banetu...!!!!!!!!
da nisi .....sacuvaj boze .....
nemoj ako si topli brat onda nisi moj drug vise
Odgovori
neznam staa je sa tobom,brukas onu nasu polovinu,a od kad to covek sta se smije ispade topol brat,ti se zato nesmijes,pa sta se onda krijes,nasmej se od srce,ni su svi ljudi pederi koji se smeju,mene interesuju samo zene,a za tebe neznam a ne interesuje me,a za pestere samo reci ja odma dolazim oni su mi manija,ke zavrsime rabota,pozdrav
Odgovori
ma jok druze nebrukam ja nikoga
naprotiv ja se smejem konstantno ma umirem od smeha veruj mi zato i provodim slobodno vreme ovde jer se posteno ismejem i oraspolozim
zene obozavam ma volim sve sto vole mladi
red je da se malo nasalim sa tobom ti si jedini koji mi jos odgovara ovi ostali cute nece da se druze samnom
a vidim ucutao si se nema te be zemce brinem za tebe drugari smo
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)