Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radijan 4
Šta mislite o sledećim uređajim, ja sam mislio da su to gluposti međutim ja sam se prijatno iznenadio kako radi "radijan 4" ?

http://www.sain.rs/zvonko%20dokument.htm

http://www.sain.rs/zvonko/Pristupna%20be...l%20ZJ.pdf
Odgovori
:-[srpska akademija izumitelja
i sta sa ovim elektricnim kopljem koje je montiranu na stalak od laserske vaser vage
trazimo naftu .....bas bi voleo da vidim kako sljaka ova skalamerija
sad jesam ja neverni toma ali radim na tome da pocnem da verujem .....sto rece molder u dosijeu X oni su negde tamo
ono je negde tamo nase zakopano blago samo nam treba lokator dobar
Odgovori
Licno sam video kako radi jedan od aparata i bio sam sokiran  :o  :o !!! Izumitelj tog i jos nekoliko aparata koji imaju slican princip rada je iz mog kraja. On je kao vojno lice imao punu pomoc 90-tih godina od strane vojnog instituta. Mogu reci da rade bez greske, jedino sto imaju problema ako duva malo jaci vetar zbog strele ili strela pa nisu vise tako precizni. Saradjivao sam sa covekom koji je ucestvovao u projektovanju jednog od aparata, i bio sa njim nekoliko puta na razne lokacije. Princip rada aparata ni dan danas nisam uspeo da skontam. Aparat se sastoji od glavnog elektronskog dela koji ima napajanje od 9 v i 2 izlaza za sonde koje se zabadaju u zemlju i kako kaze konstruktor "bombarduju zemlju" nekom vrstom EMP koji ima neku svoju posebnu frekvencu. Sledece sto radi je uzima strelu ili strele i kruzi oko aparata pored kog su zabodene sonde. aparat i sonde koristi kao centar zamisljenog kruga. Ako u blizini ima nekog plemenitog metala strele pokazuju pravac. Sledece sto radi je da se sve vise i vise udaljava od aparata u koncetricnim krugovima i odredjuje pravac.
Prvo nisam bas nesto poverovao u rad aparata, ali kasnije smo ga testirali sa burmom jednog prijatelja koji je bio sa nama na terenu. Pravac gde je burma bila sakrivena aparat je pokazao bez greske sa daljine od nekih 120-150 metara. Nasli smo jos neke zanimljive stvarcice ali taj teren pripada jednim delom arheoloskom nalazistu ,,Diana" pored mesta Karatas. Pokusacu uskoro da postavim neku sliku ili snimak da bi ste videli kako aparat radi.
Veliki pozdrav i puno srece svim kolegama sa sajta !!!
Odgovori
Jeste na tom principu radi i ja sam gledao i čudio se kako to radi, ali radi. Zaboravio si da dodaš da plemeniti metal mora da ima kontakt sa zemljom da bi mogao da se registruje. Čudesna spravčica nema šta.
Odgovori
Imao sam prilike da idem sa ljudima koji imaju slican,,tj prekopiran iste strele samo drugacija kutija..mala kao sat.antena i na njoj brojcanik na koji se zadaju sifre...puno ihzeza mineralizacija i konzerve koje oksidirju..Sad sta tu fali,dal je do ljudstva ili do aparata nisam siguran....ali nesto nestima.........Ali znam da mogu da nadju zardjalu kasiku na 4m...srecom bio bager  Smile ;D :o
Odgovori
vidim da ste svi odusevljeni ovim uredjajem a ja eto nudim 1000 evra nekom ko radi sa tim uredjajem da mi pronadje na 20cm nesto sto ja zakopam !  pa mozda vam i naslikam taj vas radijan za neki dan upakovan u akt tasnu  ko je spreman da ga kupi  cena 3000 evra !
Odgovori
inace sam licno odusevljen kako moze da locira iz kog pravca duva vetar ! ;D ;D ;D ;D
Odgovori
Dare da mu nisi ti licno pravio strele ,, ;Dal ti nije dao semu za elektroniku pa si morao da dodjes kod nekog da ti uradi po semi sa geotech foruma sa kolom xr ....... ;D ;D ,dajte budite ozbiljni da to zaista radi detektore bi svi bacili  a sve sto ima u zemlji bilo bi pronadjeno sa ovakvim pausalinim mislenjima samo se vidi ono sto nije potrebno komentarisati
Odgovori
Orbit jel vazi to i za moje raslje???? posto vidim da ti se seju pare  ;D
Odgovori
hhee ne samo sam  na ,,  radijan 4 mislio posto sam to video i drzao u ruke !!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)