Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orao sa zecem!!!
"Ne moze od Bukve da se pravi Violina, moze samo korito za stoku"
Odgovori
;D ;D ;D
Odgovori
Pa prijatelju ako taj orao drzi u kandze zeca a i u kljunicu ima nesto  jos mu samo fali da ima nesto i pod oba krila pa da bude original Svrliski orao...Svrliski je uvek natovaren kao siroma sas drva...
Odgovori
(14-11-2012, 06:32 PM)konan link Piše:"Ne moze od Bukve da se pravi Violina, moze samo korito za stoku"
:'( :'( :'(
Odgovori
nemate vi pojma
ove znakove su klesali umetnici i da bi ste razumeli ovo morate da budete umetnicke duse
ovo uopste nije orao niti pescani sat
da bi skontao sta je to moras da gledas naopacke to jest okreni stenu ili dubi na glavacke gledaj na opacke
najbolje je da se dubi naglavaceke jer krv se sjuri u glavu mozak dobije vise kiseonika i mnogima bude sve jasno
ko nerazume mora da dubi naglavacke dok neshvati sustinu

ko neshvati .....nista do sledeceg znaka do sledece lokacije pa ponovis postupak
Odgovori
E pa prijatelju onda ispada da je zec pritiso orla a gleda na sat kolko ce joste da ga izdrzi.
Odgovori
jeste apis bravo resena zagonetka sad idemo da iskopamo zlato prodamo podelimo kintu i palimo kud koji mili moji
eto tako se to radi ko zna zna
a vi ostali polemisite i forumasite jos

mada dobro drugari smo imate svi po 10% ali uslov da se potrudite sledece znakove sami resite nije fer da cekate sve na gotovo
Odgovori
dva trougla...vatra odozgo i vatra na zamlji..znaci drvo u koje je udario grom..ili neki stari hrast...a orao znaci dobar vid i njegov ulov-zec...dakle lov+vid znaci nisan ili nisanjenje...sad proceni
Odgovori
ma men mi je sve jasno udarija grom utepaja zajca orl ga nanisanija i izeja a mi idemo u lov  :o
kvo tuj nejasno
a kude je smuk u duvku sas rep udara u grudi i mecka u duvku negi vidim na ovija znaci
trista dvanaes kila zlato sas zamke
Odgovori
ma orao sto posto drzi zmiju u kljunu..samo se ne vidi dobro...ima dobrih satelitskih mapa....moze bukvalno svako drvo da se vidi iz pticije perspektive..samo treba naci orjentir..da znas gde da zoomiras jer obicno nema  ni naziva sela ni nicega na tim brdima i planinama
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)