Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
(21-10-2012, 12:12 AM)grotagold link Piše:STA ĆE DA RADE ONI POJEDINCI (JADNICI) ŠTO IZ STRAHA DA NE BUDU "REGISTROVANI" KUPE UREDjAJ LEGALNO KOD ZVANIČNOG DISTRIBUTERA BILO U MADjARSKOJ ILI NEMAČKOJ (http://www.deepscan.de/) PA GA POSEDUJU I KORISTE....ŠTA SA NJIMA ? ONI NISU NIČIJI I OPET KRADOMICE KORISTE ISTI JER SU OPET ILEGALNI IAKU SU LEGALNI.... Sad ŠTA TAKVI DA RADE
ma samo pici i ne nasedaj na price da si ilegalan,
tvoj aparat ako mu se nesto desi moze slobodo da se salje u servis i tamo da se servisira ,
uredno ga posalji postom ili po nekom prijatelju odnesi u servis ali ZVANICNI ne ove domace koji samo nesto popravljuju Smile a nesto ne nego salju majstorima hahah
Odgovori
(21-10-2012, 02:09 AM)I.Dzony link Piše:Da banebeograd,kojim slucajem,nije kupio od Stefana XP Mita 2,skinuo nalepnice,pa zalepio od XP Gold Max-a ,itd??Bilo je takvih pojava u Srbiji pa se korisnici XP-a zalili da su im detektori znatno plici od orginalnih,sto Mito 2 nalazi sa 27 cm sondom,orginal XP nalazi sa 22,5 cm sondom. [/b]
hahah o tome si vec pricao i dosli smo do zakljucka da za tako nesto samo ti u celoj srbiji znas hahah
samo si ti u srbiji video taj aparat i samo ti znas da nije radio...
a oni iz xp su budale pa su italijanima specijalno za njihovo trziste prodavali lose aparate hahahha
Odgovori
(21-10-2012, 10:22 PM)metaldetektori.rs link Piše:a ako ti se npr. Deus pokvari, a nemas validnu garanciju ni dokaz da si kupio aparat od ovlascenog dilera, mozes da sednes i da places!
sva sreca pa sad imamo tvoj servis da popravi deusa  Smile

jeli jel ti stvarno mislis da postoji i jedan deus recimo koji je izasao iz fabrike
i da je otisao do nekog dilera koji ga je kasnije prodao i za koji sad ne vazi garancija jer je u srbiji a nisi ga ti prodao hahhahaha
pa jesi li ti jedini na ovome svetu koji prodaje aparate pa sve moras ti da prodas da bi vazila garancija haha
Odgovori
(21-10-2012, 11:41 PM)I.Dzony link Piše:znaci da je banebeograd,zajedno sa ostalim kompanjonima,zaradjivao tih 40%-50%

garancija ovde ne vazi osim u slucaju da se isti detektor posalje banetubeograd a on prosledi nabavljacu-ima stim sto se krajnjem kupcu naplacuje ponovno slanje preko granice i nazad.

gresis ,
bane nije zaradjivao 40-50% bane i kompanjoni jos uvek toliko zaradjuju Smile,
zato sam i rekao da ce uskoro svi da se iznenade novim nizim cenama koje niko nece moci da prati...
Odgovori
(22-10-2012, 12:49 AM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9318#msg9318 date=1350680332]
1500 Eura je preporucena maloprodajna cena Deus-a i to je cena svuda u Evropi, a 950 E je preporucena maloprodajna za T2. Da bih napravio akciju i prodavao po ovoj sada snizenoj ceni ja sam morao da trazim dozvolu od svog principala tj. vlasnika i direktora XP-a. Ako uvozis legalno, reci kako ti se zove firma ili objasni kakav racun dajes sa detektorom. Ne odgovaras ljudima na pitanja nego mislis da se sakrijes iza demagogije!
1500 je preporucena cena za deus,
pa sta ti se desilo da sad smanjujes odjednom tu cenu ???
odjednom si postao dobra dusa i resio si da se odreknes 50% zarade /300 evra/ jer su ti tragaci naprecac postali neobicno dragi hahah

evo malo cena kod evropskih dilera , moguce da njima niko nista ne preporucuje pa imaju manje cene samo za nekih 20-30% od tebe
cena deusa
http://www.metallidetektor.ee/?deus,126
cene whitsova
http://www.metaldetectore.com/cat158.htm#4
http://www.mediaelettra.com/metalit.htm
cene gold maska
http://mdetectors.com/index.php?cPath=21_50
jos malo cena
http://www.metaldetectorpro.it/en/depart...ECTOR.html

i za tebe isto vazi, skupi malo vise love znaci najmanje za 4-5 metal detektora i dodji ,
obecavam dobices najbolju mogucu cenu za deus Smile
[/quote]

Ovo nisu dileri nego neki sverceri kao i ti. Ovaj Italijan je ozloglaseni prevarant koga su tuzili skoro svi proizvodjaci detektora.
Cudno da si odabrao njega kao primer.
Odgovori
(22-10-2012, 12:51 AM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9419#msg9419 date=1350850956]
a ako ti se npr. Deus pokvari, a nemas validnu garanciju ni dokaz da si kupio aparat od ovlascenog dilera, mozes da sednes i da places!
sva sreca pa sad imamo tvoj servis da popravi deusa  Smile

jeli jel ti stvarno mislis da postoji i jedan deus recimo koji je izasao iz fabrike
i da je otisao do nekog dilera koji ga je kasnije prodao i za koji sad ne vazi garancija jer je u srbiji a nisi ga ti prodao hahhahaha
pa jesi li ti jedini na ovome svetu koji prodaje aparate pa sve moras ti da prodas da bi vazila garancija haha
[/quote]

Da to je tacno, samo moja garancija vazi u Srbiji.
Odgovori
(22-10-2012, 12:49 AM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9319#msg9319 date=1350680734]
Jedino XP, Minelab i Fisher detektori koje ja uvezem imaju legalnu garanciju u Srbiji.
ne rece mi za teknetiks , jel i njega radis sa dozvolom od strane first texasa...
jel znaju oni da ti istovremeno prodajes i fisher i teknetiks..
[/quote]

Ne znaju, ajde obavesti ih!
Odgovori
(22-10-2012, 12:50 AM)banebeograd link Piše:[quote author=mincic link=topic=1326.msg9361#msg9361 date=1350744675]

detektor je kao i druga roba . Potrebno je jedino da postoji registrovano pravno lice koje ima registrovan carinski broj . To je sasvim dovoljno za uvoz neke robe .

E sad to je to ALI niko ne moze spreciti nekoga da UVEZE taj isti proizvod ukoliko ima uredan racun od strane nekog drugog distributera . a pogotovo ne moze da ga spreci da taj isti proizvod proda .

A drugare iz AXISA naravno nervira crna berza . EE sta cete takva nam drzava , smanjite malo cene ako ste distributeri i cepajte . Bane ce ostati bez musterija i vi cete pobediti . cista ekonomska logika . A ako ne mozete onda i niste neki distributeri.

hahahah bravo mincicu ti si jedini ukljucio mozak i dosao do nekih pribliznih istina,
ovi sto pokusavaju da brane neodbranjivo u stanju su da po forumima menjaju i zakone i da tvrde da su samo oni bogom dati da prodaju metal detektore u srbiji hahah
znas oni jedini mogu da kupe od preko, oni jedini mogu da otvore firmu ovde, oni jedini mogu i da prodaju detektore po srbiji ,oni jedino znaju kako se placa carina, porez, 
samo ne mogu da se sete gde su to videli u zakonu hahah

e sad posto si se potrudio evo da ti i ja malo dam pravih informacija koje nikad neces cuti od "bogom datih"
svi proizvodjaci metal detektora vise vole kupca koji dodje i donese love za 200-300-400 nego za 2 detektora,
pa tako /dajem samo primer, ne tacne cifre/ za jedan detektor platis 1000,
za 12 platis ih 900 po komadu,
za 36 komada platis ih jos manje po komadu ,
a za 200 detektora dobijes rabat i 40-50%
TO JE ISTINA
a ne ona sarena laza o "preporucenim cenama" koje jadni zvanicni distributer ne moze nikako da smanji  hahah
hebiga treba kupiti i vise detektora pa da mozes da radis , a ne kupis jedan pa kad taj prodas uzimas 100% avans pa ljudi cekaju 4-5 meseci na minelab 4500 hahah

evo videces uskoro kako ce cene metal detektora da padaju jos , samo dok se vratimo sa puta,
osecam da ce neki "zvanicni" da predju na veleprodaju robe siroke potrosnje /cuo sam da su im pegle posebno interesantne/ kad cena deusa bude jos jedno 20-30% dole
[/quote]

Tvoje infantilne fore su mi jako zabavne ali sa psiholoske tacke gledista vrlo zabrinjavajuce jer koliko se secam kada smo se jednom sreli ti si covek u srednjim godinama, a ovo su komentari 12-godisnjaka. Na ovom nivou nisam vodio raspravu jos od osnovne skole - ovo me vraca u detinjstvo.
Odgovori
(22-10-2012, 12:50 AM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9336#msg9336 date=1350685618]
MOJA FIRMA JE SERVISER DETEKTORA ZA XP I MINELAB I MOJ SERVISER POPRAVLJA APARATE KOJI SMO MI PRODALI, NARAVNO KORISTECI ORIGINALNE DELOVE. SAMO ZA POJEDINE VECE KVAROVE SALJEM U FABRIKU
izvini a sta znaci to veci kvar " hahah
radite samo manje intervencije tipa zamena baterija i zamena srafa na sondi haha
dobro , evo sta kaze minelab na tu temu.....

If something does go wrong with your detector, you can rest assured our fully qualified service team is here to help you out. With Minelab service centres in the U.S. (Chicago), Australia (Adelaide), Ireland (Cork) and partner service centres in Russia, Sudan, Zimbabwe and South Africa

ili ovi iz minelaba lazu ili ti zivis u sudanu, zimbabveu ili juznoj africi  Smile
[/quote]

Ja sam ovlasceni distributer i serviser Minelab-a. Svaki distributer ima obavezu da obezbedi servis za odredjene kvarove. Ti to naravno nikad neces znati jer nikad neces biti distributer.
Ti i tvoj ortak ste oni koji prodaju aparate, a onda kada ih ljudi zovu za servis - izbegavaju ih. Tvoji kupci su me vec zvali zbog toga.
Odgovori
Ako imas firmu i nisi svercer reci nam kako se zove, daj pib i adresu, hoce ljudi da te posete i kupe od tebe
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)