Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slike sa Terena
Meni izgleda žuto ili sam preterao sa pićem,ako je žuto onda je ZLATOOO a ako je belo kako kažes možda je srebro ili ako hoćes šestica na lootu.
Odgovori
(15-02-2013, 10:25 PM)GAVRILO PRINCIP link Piše:Meni izgleda žuto ili sam preterao sa pićem,ako je žuto onda je ZLATOOO a ako je belo kako kažes možda je srebro ili ako hoćes šestica na lootu.

Hehehe odlican odgovor, evo opet zagledam, sad sam poceo i ja da vidim zuto, bolje da mi nisi rekao  ;D ;D. Komsija mi ima neki starinski mikroskop, idem sad da uzmem, da vidim dal ce moje laicko oko nesto da vidi.
Odgovori
Otvori novu temu ili neka admin prebaci ovo na odgovarajuce mesto.
I ako su slike loše vidi se da nije sulfat.
Odgovori
Da voleo bih da otvorim temu, al ajde da prepustimo adminu ili moderatoru, jer ne znam gde je najbolje mesto... Gledam kroz mikroskop upravo, uspeo sam da izostrim sliku, i sve je rekao bih jedno bojno, nema razlike u boji, jake strukture..
Odgovori
Lepo sve receno...al nerece TEREN???....OD KUDE JE  ;D
Odgovori
Evo ti slika mog  grumena rude zlata.
Nema slicnosti sa tvojom stenom ali pretpostavljam da zavisi od geoloskog sastava okolnih stena i kraja u kome je nadjeno.
Zelim ti da je tvoj nalaz ono sto prizeljkujes.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Rudu zlata sam iskljucio odmah, znam da nije to. Otvorio sam temu u ispiranje zlata i grumenje, pronadji tamo, da ne gusimo ovde konanovu temu.

Pozz
Odgovori
konane odlicne slike, svaka cast
Odgovori
Prvo nije sulfat nego sulfid, ruda gvožđa i liči na FeCuS (halkopirit). Drugo, zlato (samorodno) je vrlo mekano, čak previše, pa se zato i legira sa Ag, Cu da bi moglo da se obrađuje za nakit ...
                      Pozdrav, drugarski
Odgovori
evo malo i od mene

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)