12-10-2012, 04:35 PM
Zahvaljujem se adminu na objasnjenju i evo da probam sa postavljanjem slike.Ovo sam slucajno nasao i neznam da li predstavlja neki znak ili ne
znak u kamenu
|
12-10-2012, 04:35 PM
Zahvaljujem se adminu na objasnjenju i evo da probam sa postavljanjem slike.Ovo sam slucajno nasao i neznam da li predstavlja neki znak ili ne
12-10-2012, 05:11 PM
izgleda kao raboteno ot choveska raka i opredeleno sie znak prilica na 4erpak ili lazjica
12-10-2012, 10:30 PM
e ova ne e majka priroda.ova e covecka raka.prava lazica.ne znam sto znaci,amadobar kles,nemam zborovi,slikata sama kazuva
13-10-2012, 10:03 PM
Evo jos nekoliko slika
Daljinac sam stavio samo radi uporedjenja zbog znaka
13-10-2012, 10:28 PM
RELCO , mislim da je znak prirodan, da nije nikakav stem,krecnjacke stene umeju da crtaju razna umetnicka dela i figure kao da su ljudskom rukom vajane . a neznam ako si vec siguran u daljinac zasto nisi proverio sa njim sta se krije i blizini , ili nemas poverenja u njega pa zelis da cujes nas komentar, kako kazu neki daljinac otkriva na nekoliko kilometra,ako si proveravao sa njim neznam sta ocekujes da cujes od nas .
13-10-2012, 10:39 PM
(13-10-2012, 10:28 PM)citytaxi link Piše:RELCO , mislim da je znak prirodan, da nije nikakav stem,krecnjacke stene umeju da crtaju razna umetnicka dela i figure kao da su ljudskom rukom vajane . a neznam ako si vec siguran u daljinac zasto nisi proverio sa njim sta se krije i blizini , ili nemas poverenja u njega pa zelis da cujes nas komentar, kako kazu neki daljinac otkriva na nekoliko kilometra,ako si proveravao sa njim neznam sta ocekujes da cujes od nas .Ok.Daljinac je od mog kolege.Ja bas mnogo u to ne verujem.Radim iskljucivo sa detektorom ali posto nemam mnogo iskustva sa znakovima zeleo sam da cujem misljenja da li se mozda radi o nekom znaku.Pozdrav
14-10-2012, 02:43 PM
Cemu sluzi ona plasticna igracka? Daljinac ????? za sta sluzi ? Za TV ?
20-10-2012, 01:42 AM
Kako cemu sluzi daljinac, ccc, pa da tuce zmije, onako iz daleka 8)
20-10-2012, 10:21 AM
Pa drage kolege...kako mozete tako coveku da kazete za spravke i spravice "cemu sluzi"?..... ;D PA TO JE JEDINI NACIN DA I ZA NAS SIROTINJU OSTANE PO NESTO. A sto se tice znaka...dragi moj prijatelju...to je toliko ocito i prepoznatljivo da samo slepac nece da ukapira i da vidi kako je idealno simetricno napravljena "kljucaonica" za kljuc a povise ti lepo kazuje gde i sta !!! Pa sad ako si mudar mozda ces i shvatiti. Nema tu objasnjenja...ako ti se dalo da taj znak nadjes , dace ti se i da pronadjes to sto trazis.Gde god da je pozuri da nadjes..curi vreme...kalendar je neumitan...stize dan kada se zakljucava pa ako ne odkljucas do tada -"neces nikada".Ostalo je na tebi da shvatis Puno srece i od Boga blagoslov !
20-10-2012, 10:36 AM
Ako upotrebimo malo mastu lici na ljudski lik dva oka i nos a kljucaonica su usta. Ako nadjes kljuc ,stavis u kljucaonicu i otvorio si riznicu,ali ako nemas srece za kljuc ti probaj kalauzom,ako si neves u tom poslu ,trazi pomoc prijatelja ili posto kljucaonica dodju kao usta mozda treba neka magicna rec da se izgovori pa da se riznica otvori. Probas onu OTVORI SE SEZAME OVA BRAVA ZEZA ME. Mora da je to neka vanserijska kamena stena kada joj voda i led nisu mogli nista, to mu je kao na nekom toplom i suvom mestu gde nikada nije pala kisa ni sneg kada je tako lepo ocuvan stem. A mozda gresim ali treba pokusati sve varijante,nikad se nezna .
|
|
|