Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
znak u kamenu
Meni ovo vise lici na reklamiranje ove spravice za mlacenje otrovnica nego na nesto ozbiljnije  :o
Odgovori
Ova e klucalka i vrata treba samo kluc uste Smile
Odgovori
sto e ovaa sprava za sto e ? i kolku e radiovo ?

Odgovori
Pozdrav svima.Ne reklamiram spravu jer ja kao sto sam i rekao u te daljince ne vreujem,nego je moj kolega insistirao da postavimo da bi se radi uporedjenja video znak.Evo da ne otvaram novu temu u blizini ovog znaka je slucajno u zemlji nadjena ova ploca sa natpisom.Ali ako neko moze reci sta pise.
[Slika: xm07qv.jpg]
Odgovori
Ako sedobro secam to su nasli trazeci kljuceve od '' Ferarija''.
Odgovori
Ova e staro makedonsko pismo pred 5 -7 vek ama najdi nekoj da go procita najverojatno nadgrobna ploca e ova .
Odgovori
Prijatelju ja ti lepo napisah znacenje onih znaka na prvoj slici a to sto se ovde neki "sprdaju" sa tumacenjem ili sa tobom to je njihov problem.Ako si kako kazes i ovaj kameni natpis nasao u blizini to je samo potvrda da teren obecava i vredan je daljeg istrazivanja.
Odgovori
Zaboravih da ti napisem (mada jos nema slike koju si obecao) da sto se tice "kamene stolice" ona ne znaci iskljucivo da kada se na nju sedne da je okrenuta uvek tamo gde necega ima..postoje primeri da se pretrazi mesto gde "padaju" noge ..bukvalno tu ili u neposrednoj blizini a cini mi se da si napisao da je ta stolica na zakosenom terenu.Pogledaj dali na delu gde se oslanjaju ledja ima neki znak i pogledaj niz padinu ali ne suvise daleko ima li neko obelezje. Pod obelezjem nemora da znaci da ima neki znak vec naprosto nesto sto upada u oko ili pak odmeri desetak koraka pa pronjuskaj malo. PINO SRECE
Odgovori
(27-10-2012, 01:03 PM)grotagold link Piše:Zaboravih da ti napisem (mada jos nema slike koju si obecao) da sto se tice "kamene stolice" ona ne znaci iskljucivo da kada se na nju sedne da je okrenuta uvek tamo gde necega ima..postoje primeri da se pretrazi mesto gde "padaju" noge ..bukvalno tu ili u neposrednoj blizini a cini mi se da si napisao da je ta stolica na zakosenom terenu.Pogledaj dali na delu gde se oslanjaju ledja ima neki znak i pogledaj niz padinu ali ne suvise daleko ima li neko obelezje. Pod obelezjem nemora da znaci da ima neki znak vec naprosto nesto sto upada u oko ili pak odmeri desetak koraka pa pronjuskaj malo. PINO SRECE
Grotagold ako se na mene odnosi za sliku"kamena stolica",mislim da je to neko drugi obecao a ne ja
Odgovori
Big Grin..DA..JA SAM POGRESIO I IZVINJAVAM SE NA MOJOJ NESMOTRENOSTI ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)