Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
POMOC ZA OVAJ TEREN !!!
Molio bih za malu pomoc oko ovog terena.Ako neko moze da mi malo poblize objasni i ima li smisla dalje pretrazivati navedenu lokaciju i ako je potrebno da postavim dodatne slike i podatke kao i polozaj svih stena.Hvala unapred !
[Slika: 16jj0n8.jpg]
Odgovori
Pa postavi brate , ali nemoj da bude kao prosli put . Hvala nije trebalo.
Odgovori
Evo postavicu jos neku sliku i jednu sa iscrtanim terenom onako kako odprilike izgleda gledano iz pticje perspektive.Namerno nisam cistio kanal od lisca da bi se bolje poznavalo na fotografiji kao i nisam jos skidao debelu mahovinu (kao sto se vidi) iz "razumljivih razloga"! Teren se nalazi na samom vrhu jednog brda a to je zapravo najvisa tacka..svuda okolo pocinje padina.Pokusacu da ponesem sl.put i malo vode da pokvasim kamen gde je primetan onaj trougao da bi se bolje video ali sve jedno na trecoj tacki tog trougla se nalazi jos jedna stena obrasla u zbunje sa jednom velikom buhvom koja izrasta uz samu stenu i sa debelim slojem mahovine.Gledajuci kako sam nacrtao poklapa se sa znakom.Ostatak pretrage je prekinut zbog nekog traktora u sumi  ;D tako da sledi nastavak ako ima potrebe pa sam zbog toga i sve ovo postavio.HVALA
[Slika: 34qvk9j.jpg]
[Slika: ih3bxi.jpg]
[Slika: 2li9ehd.jpg]

i da dodam taj mali jedva vidljivi trougao (bez ciscenja) i malo stopalo sa rupom u sredini dubine oko 2cm
[Slika: op0lzm.jpg]
Odgovori
Pozdrav , bolje ti dobro osmotri taj trougao pa ga slikaj i vidi na sta lici , a ostalo na pp
Odgovori
reko ti brate , jako ti je mesto
imas najmanje jednu a mozda i vise turskih grobnica . sa srecom
Odgovori
PA UPRAVO TO OKO "TURSKIH GROBNICA" JE DISKUTABILNO...GROBOVI ILI NESTO DRUGO...  8) ?
Odgovori
Pa oces li sam da proveris ili da dodjem i ja pa zajedno da radimo  ;D
Odgovori
Pa nisam bas siguran da su u pitanju grobovi pogotovo Turski.Ajduci su to isklesali a i ono sto su misleli da treba i zakopali.I to ne samo na jedno mesto vec na vise mesta.Po meni trougao je okrenut prema jednom mestu.A stopalo pokazuje gde je drugo.
Odgovori
Ne mora biti samo grob negde označava VATRU ako je okrenut sa vrhom na gore,VODU sa vrhom na dole, ULAZ sa tačkom ili rupom u sredini,pogrebljenije v pešterata tj. ZAMKA ako ima crte sa strane ITD.
Nadam se da sam bar malo pomogao a ostalo je na vama.Pozdrav.
Odgovori
Trougao oznacava RIM to sam siguran u pravcu gde gleda vrh trazi ulaz i otkopavaj?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)