19-11-2012, 12:14 AM
(18-11-2012, 11:10 PM)bodatajson link Piše:oooo jeessss
jeste bane je moj drug jel to neki problem bane je moj drug i ostali normalni i posteni ljudi sa ovog foruma su moji drugari nevidim u cemu je tu problem
ja sam prevarant dobro i bane je prevarant dobro i svi oni koji nepodlezu masovnoj hipnozi su prevaranti
to da ja vama dokazujem dali jesam ili nisam ostavicu vasoj masti na volju NOVICA bivsi tragac sadasnji trgovac i pravnik postaje clan ovog sajta i posle 20 minuta prvi post oplete po banetu bezi bre kome ti jebes inteligenciju ti zasita smatras da su ovde svi debili
metaldetektori.rs tebi sam vec rekao ti kao pretstavnik firmi koje si naveo i kao ozbiljan biznismen ucestvujes u glupim raspravama a podrsku ti daje NOVICA pravnik trgovac i bivsi rovokopac pljackas grobova
druga stvar bane jeste moj ortak ali si ti po mojoj preporuci prodao bar tri detektora najmanje jedino ako si bas toliko pukao u svom poslu pa tako grcevito panicno pokusavas da se izboris sa konkurencijom
proveri informacije koje imas pa onda iznosi u javnost ajde sto ovaj novica ispadne smesan i providan ali ti drzi nivo pretstavljas firmu lupaj kad govoris u svoje ime ako nastupas kao firma i zastupnik drzi nivo
znam ja kinta musterije opada prodaja ali ako mislis ovako da poboljsas prodaju ....bem li ga druze neznam sta da ti recem
NOVICO pravniku postenjacino intelektualna elito pitas sta sam ja uradio za ovu zemnju ja to mogu da dokazem uvek a mogu i oni koji su bili samnom tamo gde se patriotizam na delu dokazivao
i gde su takvi kao ti punili gace i plakali ko male bebe
pitao sam vas gospodine novico za sve ovo vreme koje se bavite ovim hobijem sta ste poklonili dali platili pdv ovoj drzavi od te arheologije numezmatike i ostalih stvari koje ste nasli
i jos nesto ja licno poznajem starije tragace i numezmaticare od njih sam ucio a za tebe nisam cuo nikada mora da si toliki strucnjak da te niko nepoznaje
moji drugari ja nemam ni koristi ni razloga da ubedjujem bilo koga u bilo sta vase misljenje o meni do toga mi je stalo ko do lanjskog snega rekoh ja ja sam prosecan skroman covek koji ne trpi tudja sranja
tu sam da dam savet ljudima koji se bave ovim hobijem i ujedno ih zastitim od prevara i onoh koji ih cekaju u zasedi na ovakvim forumima da im uvale aparat ili otkupe robu po bagatelnoj ceni
SVI clanovi mogu da mi se obrate za savet u vezi kupovine detektora prodaje robe sve sto vam nije jasno pitajte slobodno pravilo ovog hobija je neveruj nikome svaku informaciju proveri pet puta i opet nebudi siguran sto se vise bavim ovim hobijem to vise kontam kakvih vucibatina ima ...
neznam dali znate kada kupac zajebe nekoga ko nezna vrednost onoga sto prodaje kako opravdava svoj postupak...... KAZE SKOLA SE PLACA KO GA JEBE KAD NEZNA
jel tako NOVICO ti to znas sam si rako da si matori bivsi tragac a sada trgovac jos ces ti da se sekiras ko placa PDV e moja srbijo zemnjo moja sta sve drzis u njedrima svojim
Sve sam ja proverio druze, i sve znam. Ja drzim nivo i svima se obracam sa postovanjem i bez psovki i uvreda sto se za tebe ne bi moglo reci sudeci po prethodnom tekstu koji si napisao. Bane nije moja konkurencija, on je obican mali preprodavac koji mene zanima kao lanjski sneg na Karpatima, a ti ne brini za moj posao, ide mi bolje nego ikada.
Da tvoj drug ima firmu, on bi objavio ime te firme.