Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spekulacije
Postala je praksa da se zaludjenici medju tragacima lazno predstavljaju i u kontaktima sa kolegama kazu ,,Ja sam onaj Plandzija koji se javlja na raznoraznim forumima'' . Moram da vas upozorim da ukoliko vam neko licem u lice kaze da je on ,,TAJ''Plandzija mozete slobodno da mu kazete da laze. Ja nemam niti sam imao ikakvog kontakta sa kolegama a da sam im rekao da sam ja taj plandzija sa foruma. Cak i moji prijatelji u razgovoru samnom cesto pominju tog Plandziju i kako bi bilo dobro kad bi stupili u kontakt s njim .
Drugo ,spekulacije oko mog identiteta. Ja nisam Bratislav-Braca Petrovic kako neki nagadjaju niti coveka uopste poznajem. Sa druge strane ja sam i mladji i lepsi od njega pa mi ne bi islo u prilog da mu ukradem identitet. Gospodine Petrovicu nadam se da se necete naljutiti zbog ove moje konstatacije ali ukoliko se budemo upoznali nacicemo kompetentnu, mladju zensku osobu da presudi o tome da li sam u pravu. Inace ,Bratislavu zelim puno uspeha u projektu koji je otpoceo(ili je vec zavrsio ).
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Spekulacije - od plandzija - 26-10-2012, 02:44 PM
Odg: Spekulacije - od admin - 26-10-2012, 02:56 PM
Odg: Spekulacije - od plandzija - 26-10-2012, 06:42 PM
Odg: Spekulacije - od kosac - 28-10-2012, 11:48 PM
Odg: Spekulacije - od grotagold - 29-10-2012, 12:19 AM
Odg: Spekulacije - od Acabeograd - 11-12-2012, 01:28 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)