08-07-2012, 04:56 PM
E pa rodjo to je to.Da se ne ponavljam opisao sam to na onaj drugi forum Kriveljski!Uglavnom nema svaki put a krici i dozivanje i sabiranje oko gosti desilo se samo dvaput.To sto su cuvari cuvali je jos tamo gde si je i bilo.Meni se na cekanje u lov desilo samo jedanput da cujem nesto slicno dok sam u zito cekao svinje.Prvo je nesto treslo zbunje i flase i pista jedno vreme a onda se posle dve tri sekunde premesti od mene levo i opet isto.Tu noc sam cuo i koraci kako mi se priblizavaju iza mene i pustio sam ga na jedno tri metra a kad se naglo okrenu vidim nema nista.Lampu nisam palio mirno sam slusao na punu mesecinu.Dugo godine sam lovdzija i cekam od sumrak do svitanje svaki put.Navucem si sesirce preko celo i zatvorim oci a gledam sa usi!
Ako sam u prilici da dam savet pokrite celo kad se krecete nocu i ako vidite belu izmaglicu pred vas gledajte dole i pokrite celo!
Ako sam u prilici da dam savet pokrite celo kad se krecete nocu i ako vidite belu izmaglicu pred vas gledajte dole i pokrite celo!