12-04-2018, 08:29 PM
(07-04-2018, 09:51 AM)Administrator - Mudrac link Piše: Poštovani kolega,
@Zbog čega bih ja prokockao poverenje svojih članova koji su me obavestili o Vašem ponašanju ( dokumentovali to skrinšotovima )?! Naravno da neću to da uradim, proverio sam i to jeste definitivno bilo tako članovima ste pisali da je forum nebezbedan i da se sve prati a da to na tvom forumu nije slučaj ( zaboravljajući kompromitaciju podataka kod sebe pre neku godinu,postalo je tako normalno da se ljudima iza leđa spletkari da to nije vredno pomena ).
Kolega, ovde kažete da ste dobili od Vaših članova "skrin šotove" mojih poruka gde sam im , zbog pitanja koja su mi tražili, rekao da je forum nebezbedan? Jeli tako? Ja sam Vama u predhodnom postu rekao da je to tačno i da sam dvojici članova ovde na ovom forumu zaista to rekao. Obzirom na sadržaj informacija , iskreno da Vam kažem ne verujem nikome, pogledajte aferu sa profilima na fejsbuku.
Da se podsetimo da je nekakva afera o čitanju PP poruka na forumima (ne samo Vašem) povela odavno i u tom kontestu nikada nije spominjan moj forum već Vaš i to ne sa moje strane.
Onda kažete u Vašem tekstu koji sam ovde citirao: [glow=red,2,300] proverio sam i to jeste definitivno bilo tako članovima ste pisali da je forum nebezbedan i da se sve prati a da to na tvom forumu nije [/glow]slučaj
Molim Vas da mi sada objasnite : kako ste to vi naknadno proverili navode Vaših članova ako niste direktno ulazili u moj profil ili profile članova i pročitali i uverili ste se da "skrin šotovi " ne lažu? Navedite mi :kako ste to proverili naknadno??? Kojim načinom ili postupkom?