Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitanje za administraciju foruma
Poštovani @Mudrače, administratru foruma, zahvaljujem se na datom odgovoru.
Sasvim je bespredmetno da više polemišemo o tome da li je i ko izmenio samoinicijativno moj avatar na ovom forumu. Da sam ga ja zamenio lično, svakako da Vas ne bih pitao. Ne trebamo, bar ja i Vi, polemisati o nameri i svrsi zamene moga avatara. Jasno je zbog čega je to urađeno. Da bi se i ovom zamenom avatara pokazalo da je ovaj "milan" na ovom forumu isto što i futyfuty9 sa drugog foruma, milan sa nekog trećeg četvrtog ili petog foruma. Ja svoj identitet nikada nisam ničime krio i svim aje jasno ko je Milan Bogdanović, ma kojim se nikom predstavljao na bilo kom forumu, a koristio identične avatare koje sam svuda i na svim forumima koristio.
Ne zameram ni na ovome što je učinjeno. Više je nego li jasno ( a to najbolje znamo ja i Vi @Mudrače), da je postojao neki naš međusobni sukkob mnogo godina unazad. Znamo takođe veoma dobro i ja i Vi razlog tome. Neka to ostane naša liččna i međusobna tajna koju sam bar ja zakopao pre mnogo vremena.
Da li sam ja Milan dao nekakav doprinos ovome forumu mnogim mojim postovima o tome neka sude članovi foruma. Znam jedino da sam časno i pošteno uvek pokušavao da ljudima pomognem taman toliko koliko se to moglo učiniti. Koliko je kome nešto dato od informacija sa moje strane je zavisilo isključivo od one druge strane i njenog poštenja i korektnosti.

Obzirom da, zbog mnogih okolnosti, koje naravno znamo ja i Vi administratoru foruma, želim da Vas najsrdačnije zamolim da moj nalog sa ovoga foruma izbrišete od trenuta kada budete pročitali ovaj moj zadnji post na ovome forumu. Da se u miru lepo uklonim sa ovoga foruma i da nikome više ovde niti zasmetam, niti da iko pomisli da sam ovde iz nekim kvarnih ili drugih razloga.
Što se tiče Vas ili Vaših moderatora, verujte mi i dajem Vam časnu reč da, kako nikada nisam do sada , neću ni od sada išta menjati na mome forumu ili da očekujete nekakvu odmazdu zbog ovoga čina. Kako nikada nisam sebi dozvolio da išta menjam na Vašim nalozima na mome forumu (osim nekih koje sam zaista bio primoran), nemate se čega bojati da ću išta menjati na mome forumu niti kod Vs niti kod ma koga drugoga , kako nisam ni do dans to činio. Takođe je suvišno reći da nema potreba za nekim budalaštinama u smislu nekakvih tzv autorskih prava ili ne znam ni ja sam čega već na čemu su neki drugi kod Vas insistirali. Ako smatrate da treba da ostanu moji dosadašnji postovi, a što je logično da se ne bi unakazile mnoge teme, neka ostanu. Ako smatrate da ih trebate brisati - obrišite ih i u tom smislu nema nikakvih ljutnji ili problema sa moje strane.
Od sveg srca se nadam da nećete obrisati ili cenzurisati ovaj moj poslednji post na ovom forumu. Najsrdačnije Vas molim da se suzdržimo od bilo kakvih više odgovora ovde ili daljnih komentara. Znamo se sasvim dovoljno te da nema potreba za time više.

Danas je Veliki Vaskršnji petak i kako nam to nalaže naša vera , želim da ovo okončamo na sasvim miran, fer i korektan način na zadovoljstvo i mene i Vas.  U isto vreme želim i Vama @Mudrače i svim članovima ovoga foruma srećne Vaskršnje praznike i da ih u miru i veselju provedete u krugu Vaših porodica.

Hvala na razumevanju kako Vama @Mudrače, tako i ostalim članovima i ljudima sa ovoga foruma. Želim Vam uspešan i berićetan nastavak rada na ovom forumu.
Živeli i neka Vas sreća prati kroz Vaš život.

S poštovanjem Milan Bogdanović
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Pitanje za administraciju foruma - od milan - 03-04-2018, 03:27 PM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od Mudrac - 05-04-2018, 08:43 PM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od milan - 06-04-2018, 02:04 PM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od Mudrac - 06-04-2018, 03:10 PM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od milan - 07-04-2018, 12:23 AM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od milan - 07-04-2018, 12:28 AM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od milan - 07-04-2018, 12:41 AM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od Mudrac - 07-04-2018, 09:51 AM
Odg: Pitanje za administraciju foruma - od burdus - 11-04-2018, 11:51 PM