06-08-2016, 06:28 PM
Zamislite da vam ja kazem uradite to i to i vi zbog mojeg loseg objasnjenja ili Vase nestrucnosti nastradate . Ja sam vam rekao kako da sto bezbednije transportujete blago do svoje kuce i lepo sam vam rekao da nakon toga pozovete strucnjaka da vam zavrsi posao . Ja nisam rekao a zovete mene . Smatram da sam bio sasvim korektan.
Sto se tice 1% nebezbednog blaga u njega spadaju i ova dva slucaja sa zivom .
Na trecem slucaju jos uvek radim i mislim da sam na dobrom putu . Ne mogu jos uvek da skapiram na koji nacin deluje u nasem organizmu odnosno kakvu stetu i gde moze da napravi . Sumnjam da se radi o samom zlatu koje bi prema svim zakonima fizike i hemije trebalo da bude potpuno bezopasno . Mozda mi je nesto promaklo i mozda sam na pogresnom putu ali tu je nesto veoma sumnjivo .
Sto se tice 1% nebezbednog blaga u njega spadaju i ova dva slucaja sa zivom .
Na trecem slucaju jos uvek radim i mislim da sam na dobrom putu . Ne mogu jos uvek da skapiram na koji nacin deluje u nasem organizmu odnosno kakvu stetu i gde moze da napravi . Sumnjam da se radi o samom zlatu koje bi prema svim zakonima fizike i hemije trebalo da bude potpuno bezopasno . Mozda mi je nesto promaklo i mozda sam na pogresnom putu ali tu je nesto veoma sumnjivo .