Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tajni svečani ugovor !!!
П Р И Г О Д Н Е    П О У К Е

"Ко контролише прошлост, контролише будућност; ко контролише садашњост, контролише прошлост."

""...какво је твоје право осећање према Великом Брату?"
"Мрзим га."
"Мрзиш га. Добро. Значи да је дошло време да начиниш последњи корак. Мораш да заволиш Великог Брата. Није довољно само да му се покораваш; мораш да га волиш.""

"Заповест некадашњих деспотских система била је "Немој!". Заповест тоталитарних система била је "Буди!". Наша заповест је "Јеси".

"Ми не уништавамо јеретика зато што нам се супротставља; док нам се супротставља, ми га не уништавамо. Ми га преобраћамо, заробљавамо срж његове свести, ми га преобличавамо. Ми сажижемо зло и илузије у њему; придобијамо га на своју страну, и то не наизглед, него суштински - он срцем и душом постаје наш. Ми најпре створимо нашег човека од њега, па га тек онда убијемо."

"Ови нови покрети, наравно, потичу из старих... Али циљ свих њих био је да се у одређеном тренутку заустави напредак и заледи историја. Већ познато клатно требало је да направи још један замах и затим стане. По обичају, Више је требало да свргну Средњи, који би онда постали Виши; али овог пута, примењујући свесну стратегију, Виши ће бити у стању да своје положаје одрже вечно."

"Ако се људска једнакост може отклонити заувек - онда преовлађујуће ментално стање мора бити контролисано лудило."

М У Д Р О С Т     (Из књиге: Словенско-Аријевске Веде – Књига прва)

„Тамне силе користе два пута, на које одвлаче људе и ометају их да се развијају на планети Земљи, у Свету Јаве, да трудољубиво стварају на корист Рода, да се Духовно и Душевно усавршавају:
први је незнање, а други – неотесаност.
На првом путу не дају људима да сазнају, а на другом – тврде да је сазнање непотребно и штетно за људе.“

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Tajni svečani ugovor !!! - od grotagold - 15-07-2014, 03:22 PM
Odg: Tajni svečani ugovor !!! - od marsovac - 15-07-2014, 03:25 PM
prigodne pouke - od bili - 03-12-2014, 10:38 PM
Odg: Tajni svečani ugovor !!! - od Daljina - 29-12-2014, 10:02 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)