27-06-2014, 11:14 PM
Nejasno mi je koji stepen ozbiljnosti vlada u ovoj zemlji u vezi potrage za blagom, ni da li je neko nesto nasao... Stoga ne znam da li da trosim vreme trazeci pomoc, ali napisacu uslove saradnje
prednost imaju:
Oni koji poseduju metal detektore i alate za kopanje
Beogradjani,
Osobe otvorenog treceg oka, sa razumevanjem ezoternog koncepta univerzuma.
Navijaci Crvenе Zvezdе (polovinu blaga poklonicemo FK C.Zvezdi da plati dugove)
Razumno matematickе inteligentni, da umeju da koriste programe paint, fotoshop, google earth,
Uslovi
za mapu i sva prava trazim 8 miliona evra,
partnerstvo u potrazi 4 miliona evra,
idejnu matricu 4 mil,
Novac koji mi date, moze biti transportovan i u FKCZ , kao zalog u slucaju da mi ne verujete (u moje vidovnjacke sposobnsoti ) ujedno time cinite opste drustveno dobro, ja ne trazim blago samo zbog licne koristi, vec i u intersu odbrane stuba Srbije.
Svakao jeste prevelika suma koju trazim, pristao bih mozda i za par nula manju sumu.., ali to nije nista u odnosu na ocekivano blago koje mozete naci, pogotovo zbog znacaja te mape koje posedujem. Zato se najpre nadam da neki tajkuni citaju ovo.
Javiti se na pp (ako na forumu oni sa malim brojem postove ne mogu da komuniciraju preko pp. mozete ovde...)
prednost imaju:
Oni koji poseduju metal detektore i alate za kopanje
Beogradjani,
Osobe otvorenog treceg oka, sa razumevanjem ezoternog koncepta univerzuma.
Navijaci Crvenе Zvezdе (polovinu blaga poklonicemo FK C.Zvezdi da plati dugove)
Razumno matematickе inteligentni, da umeju da koriste programe paint, fotoshop, google earth,
Uslovi
za mapu i sva prava trazim 8 miliona evra,
partnerstvo u potrazi 4 miliona evra,
idejnu matricu 4 mil,
Novac koji mi date, moze biti transportovan i u FKCZ , kao zalog u slucaju da mi ne verujete (u moje vidovnjacke sposobnsoti ) ujedno time cinite opste drustveno dobro, ja ne trazim blago samo zbog licne koristi, vec i u intersu odbrane stuba Srbije.
Svakao jeste prevelika suma koju trazim, pristao bih mozda i za par nula manju sumu.., ali to nije nista u odnosu na ocekivano blago koje mozete naci, pogotovo zbog znacaja te mape koje posedujem. Zato se najpre nadam da neki tajkuni citaju ovo.
Javiti se na pp (ako na forumu oni sa malim brojem postove ne mogu da komuniciraju preko pp. mozete ovde...)